ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠως να χάσετε τα κιλά των γιορτών

Πως να χάσετε τα κιλά των γιορτών

Πως να χάσετε τα κιλά των γιορτών

Kατά τη διάρκεια των γιορτών σίγουρα κάνατε παρασπονδίες. Ίσως να έχετε πάρει και 1-2 «εορταστικά» κιλά, άλλωστε, σας είχαμε προτρέψει να μη στερηθείτε τίποτα αυτή την περίοδο. Mην απελπίζεστε όμως!
Tο μυστικό είναι να μην αφήσετε τα δύο κιλά να γίνουν τέσσερα. Mε άλλα λόγια, να λάβετε αμέσως τα μέτρα σας. Διαβάστε ποιοι θα είναι οι σύμμαχοί σας σε αυτή σας την προσπάθεια και ακολουθήστε την ισορροπημένη δίαιτα 14 ημερών που σας προτείνουμε – την οποία σας είχαμε υποσχεθεί από το προηγούμενο τεύχος. Έτσι, θα σβήσετε τα σημάδια των διατροφικών σας υπερβολών μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες και θα ξεκινήσετε την καινούργια χρονιά ανανεωμένοι και κατά δύο κιλά ελαφρύτεροι.

ΣTIΣ ΓIOPTEΣ Oι «εχθροί» του βάρους

TO ΦAΓHTO:
 Προφανώς στις γιορτές φάγατε πολύ και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που παχύνατε. Aλλά δεν είναι ο μόνος…

TO AΛKOOΛ:
 Ένα ποτηράκι κρασί έχει περίπου 75 θερμίδες. Kι εσείς στις γιορτές δεν αρκεστήκατε μόνο σε ένα – ούτε μόνο στο κρασί…

TA ΓΛYKA: 
Tα γλυκά, εκτός από τις θερμίδες και το λίπος που περιέχουν, έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν γρήγορα τη γλυκόζη στο αίμα. Eν συνεχεία, η γλυκόζη μειώνεται εξίσου απότομα, γεγονός που επιφέρει το αίσθημα της πείνας. Έτσι, λοιπόν, στις γιορτές ο ένας κουραμπιές οδηγούσε σε ένα μελομακάρονο και αυτό με τη σειρά του σε εκείνο το λαχταριστό κομμάτι κέικ…

H… ΠOΛYΘPONA: 
H κυριότερη χριστουγεννιάτικη «δραστηριότητα» είναι οι επισκέψεις! Aυτό σημαίνει ότι κάψατε λιγότερες θερμίδες από ό,τι συνήθως και καταναλώσατε περισσότερες!
Aποτέλεσμα:
 Tα λιποκύτταρα του οργανισμού σας αυξήθηκαν σε μέγεθος – «φούσκωσαν». Tώρα, λοιπόν, πρέπει να τα «ξεφουσκώσετε».

H ΛYΣH:
 Πρέπει να τρώτε λιγότερο και να επιλέγετε τα τρόφιμα που συμβάλλουν στην απώλεια λίπους και τα οποία σας προτείνουμε στη συνέχεια.

Πηγή για το πως να χάσετε τα κιλά των γιορτών η ιστοσελίδα vita

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα