ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτη μάχη της Ευρώπης τρεις Ελληνικές ομάδες

Στη μάχη της Ευρώπης τρεις Ελληνικές ομάδες

Σήμερα Πέμπτη (27-7-2017) τρείς Ελληνικές ομάδες σε αγώνες του Europa League με πρώτο τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο Κίεβο στις 7:30 μ.μ και τον αγώνα μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το συνδρομητικό κανάλι Cosmote Sport 2.
Διαιτητές του αγώνα:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ – ΧΩΡΑ: ΑΛΕΝ ΜΠΙΕΡΙ – ΕΛΒΕΤΟΣ
Α ΒΟΗΘΟΣ – ΧΩΡΑ : ΓΙΟΧΑΝ ΒΟΓΚΕΛ – ΕΛΒΕΤΟΣ
Β ΒΟΗΘΟΣ – ΧΩΡΑ: ΣΕΡΤΑΚ ΚΟΥΡΝΑΖΚΑ – ΕΛΒΕΤΟΣ
Δ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ – ΧΩΡΑ: ΠΑΣΚΟΥΑΛ ΕΡΛΑΝΣΕΡ – ΕΛΒΕΤΟΣ
paoΗ δεύτερη από τις τρεις Ελληνικές ομάδες που αγωνίζεται στο 3ο προκριματικό γύρο της παραπάνω διοργάνωσης είναι ο Παναθηναϊκός που στο Απόστολος Νικολαϊδης θα υποδεχτεί την Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν στις 9:30 μ.μ και τον αγώνα θα μεταδώσει την Cosmote Sport 1. Ο ΠΑΟ έχει κακή εμπειρία από τη Γκαμπάλα γιατί το 2015 τους «πέταξε» από την Ευρώπη.

Διαιτητές του αγώνα:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ – ΧΩΡΑ: ΧΟΥΑΝ ΜΑΡΤΙΝΕΣ ΜΟΥΝΟΥΕΡΑ – ΙΣΠΑΝΟΣ
Α ΒΟΗΘΟΣ – ΧΩΡΑ : ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΑΡΜΠΕΡΟ ΣΕΒΙΓΙΑ – ΙΣΠΑΝΟΣ
Β ΒΟΗΘΟΣ – ΧΩΡΑ: ΣΕΖΑΡ ΜΑΝΟΥΕΛ ΝΟΒΑΛ ΦΟΝΤ – ΙΣΠΑΝΟΣ
( Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα)
Δ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ – ΧΩΡΑ: ΜΑΡΙΟ ΜΕΛΕΡΟ ΛΟΠΕΣ – ΙΣΠΑΝΟΣ
Και τέλος ο Πανιώνιος που στο Τελ Αβίβ στις 7:45 θα αντιμετωπίσει την Μακαμπί στον αγώνα που μπορούμε να δούμε από το NovaSport 2. Στη προυγούμενη φάση ο Πανιώνιος απέκλισε τη Γκόριτσα με σκορ 2-0 και με 2-3 στη Σλοβενία.
Διαιτητές του αγώνα:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ – ΧΩΡΑ: ΜΠΑΡΤ ΦΕΡΤΕΝΤΕΝ – ΒΕΛΓΟΣ
Α ΒΟΗΘΟΣ – ΧΩΡΑ : ΡΙΕΝ ΒΑΝΙΖΕΡΕ – ΒΕΛΓΟΣ
Β ΒΟΗΘΟΣ – ΧΩΡΑ: ΤΙΜΠΟΤ ΝΙΣΣΕΝ – ΒΕΛΓΟΣ
Δ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ – ΧΩΡΑ: ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΓΚΕΛΝΤΧΟΦ – ΒΕΛΓΟΣ
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός με σκορ 1-3 κέρδισε την Παρτιζάν Βελιγραδίου που συμπλήρωσε την τετράδα για Ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Επαναληπτικοί αγώνες για τις Ελληνικές ομάδες θα έχουμε την επόμενη Πέμπτη 3 Αυγούστου και για μεν την ΑΕΚ ο αγώνας ξεκινάει στις 6:00 μ.μ, ΠΑΟ στις 8:00 μ.μ και τέλος για ΠΑΟΚ ο αγώνας ξεκινάει στην Τούμπα στις 9:00 μ.μ.

Ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού στο στάδιο Καραΐσκάκη με την Παρτιζάν Βελιγραδίου το βράδυ της Τετάρτης 2 Αυγούστου και ώρα 9:45 μ.μ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα