ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣυγκέντρωση τροφίμων για τους πληγέντες στη Θεσσαλία

Συγκέντρωση τροφίμων για τους πληγέντες στη Θεσσαλία

Συγκέντρωση τροφίμων για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία από το Δήμο Βισαλτίας

Με δελτίο τύπου, ο τοπικός Δήμος ενημερώνει ότι, από σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου έως και τη * Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2023 θα κάνει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο που αναφέρει:

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας, ο Δήμος Βισαλτίας και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου διοργανώνουν, την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Για τον σκοπό αυτό σας παρακαλούμε να συνδράμετε, στο μέτρο των δυνάμεών σας, με την συγκέντρωση των εξής ειδών:

α. Εμφιαλωμένα νερά.
β. Είδη ατομικής υγιεινής (ξυραφάκια, σαπούνια, υγρά μωρομάντηλα, οδοντόβουρτσες – οδοντόκρεμες κλπ).
γ. Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Όσοι συμπολίτες μας και τοπικές επιχειρήσεις επιθυμούν να προσφέρουν, η συγκέντρωση τους θα γίνεται κατά τις ημέρες Παρασκευή 8/9, Σάββατο 10/9, Κυριακή 11/9 και Δευτέρα 12/9 και τις ώρες 8:00π.μ. έως 2:00μ.μ. στο Δημαρχείο Νιγρίτας.

Πληροφορίες:
Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Βαδικόλιας Θεόδωρος κιν.6986006001.

* Υ.Γ (8/9/2023).

Παρατείνεται η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Θεσσαλίας έως την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023.

Όσοι συμπολίτες μας και τοπικές επιχειρήσεις επιθυμούν να προσφέρουν, η συγκέντρωση τους θα γίνεται το Σαββατοκύριακο 9-10/9 και από Δευτέρα 11 έως Τετάρτη 13/9, τις ώρες 8:00π.μ. έως 2:00μ.μ. στο Δημαρχείο Νιγρίτας.
Καθώς επίσης και τις εργάσιμες μέρες στα Δημοτικά Καταστήματα Μαυροθάλασσας, Δημητριτσίου και Σιτοχωρίου, κατά τις εργάσιμες μέρες.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα