ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΧωρίς δεύτερο γύρο το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών

Χωρίς δεύτερο γύρο το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών

Χωρίς δεύτερο γύρο το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών
Βαθμολογική κατάταξη ομάδων, προβιβασμός & υποβιβασμός ομάδων για όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σερρών.

Η τοπική Ένωση ποδοσφαίρου ν. Σερρών ανακοίνωσε τη συμπληρωματική προκήρυξη για τα πρωταθλήματά της σεζόν 2021-22.
Σύμφωνα με τη συμπληρωματική προκήρυξη το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας (Επίλεκτης) θα γίνει χωρίς δεύτερο γύρο σε αντίθεση με το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας που θα γίνει σε δύο γύρους.

Α1 Κατηγορία Περιόδου 2021-22.

Α. ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ – ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
Την περίοδο 2021-22, το πρωτάθληµα της Α’ κατηγορίας διεξάγεται σε έναν(1) όμιλο των δεκαέξι(16) οµάδων:
Α1  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ολοκληρώνονται οι µονοί αγώνες (Α’ γύρος) και σε περίπτωση ισοβαθμίας οµάδων και για τις θέσεις που δίνουν δικαίωµα συµµετοχής στους αγώνες της επόµενης φάσης, ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 20 του Κ.Α.Π.

Αγώνες Σαββατοκύριακου 8-9 _ Ημερολογιακό πρόγραμμα Play OutPlay Off.
Αφού οριστικοποιηθεί η κατάταξη των οµάδων στις θέσεις από ένα(1) μέχρι δεκαέξι(16) στην κανονική περίοδο ισχύουν τα εξής:
Οι ομάδες που Θα καταλάβουν την πρώτη (1 η) Θέση µέχρι την όγδοη (8″) Θέση, σύνολο οχτώ(8), αγωνίζονται εκ νέου σε διπλούς αγώνες συνεχίζοντας µε την ίδια βαθμολογία, η οποία επικυρώθηκε µετά την ολοκλήρωση των μονών αγώνων (α΄ γύρος).
Οι κλειδάριθμοι που θα έχουν οι ομάδες στους εκ νέου διπλούς αγώνες των Play Off, θα οριστούν κατόπιν κληρώσεως µε όρους που θα καθορίσει το Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών (πχ αντίθετα νούµερα, γήπεδα κλπ).

Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (Α΄ και Β’ γύρος) και σε περίπτωση ισοβαθµίας οµάδων για την θέση ανάδειξης Πρωταθλητή, ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. Η βαθµολογική κατάταξη των οµάδων γίνεται σύµφωνα µε όσα ορίζουν οι σχετικές διατάξεις του Κ.Α.Π.
Η τελική κατάταξη των οµάδων στο νέο βαθμολογικό πίνακα της διαδικασίας των Play Off θα αποτελέσει την πλήρωση των οχτώ (8) πρώτων θέσεων της τελικής ενιαίας κατάταξης της Α1 Κατηγορίας.
Η Πρωταθλήτρια ομάδα συμμετέχει σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ ΕΘνική σύμφωνα με το υπ,αρίΘμ.23468|2021 έγγραφο της Ε.Π.Ο. Συνέχεια στο άρθρο “Χωρίς δεύτερο γύρο το πρωτάθλημα της Α1” στη 2η σελίδα (κάντε κλικ ΕΔΩ). 

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα