ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΆλλες δύο νέες μετεγγραφές για την ομάδα του Πανσερραϊκού

Άλλες δύο νέες μετεγγραφές για την ομάδα του Πανσερραϊκού

Άλλες δύο νέες μετεγγραφές για την ομάδα του Πανσερραϊκού που δείχνουν τι θέλει ο κόσμος των Σερρών

Με δύο ανακοινώσεις, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει για άλλες δύο νέες μετεγγραφές που δείχνουν ότι ο βασικός στόχος για τη νέα σεζόν είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία.

Η μία μετεγγραφή αφορά τον Σπύρο Νάτσο, αμυντικό χαφ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Έχει φορέσει τριάντα πέντε φορές την Εθνική φανέλα και σε ηλικία δέκα επτά ετών υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο στην ομάδα του Ατρομήτου.

Η δεύτερη αφορά το μεσοεπιθετικό Σάββα Μούργο που στη σεζόν 2021-22 αγωνιζόταν στη Βέροια με 8 γκολ στο ενεργητικό του. Σε ηλικία δέκα έξη ετών υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Άρσεναλ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν διετές συμβόλαιο.

Περισσότερα από τις δύο ανακοινώσεις της ομάδας των Σερρών που αναφέρουν:

1. Στον Πανσερραϊκό ο Σπύρος Νάτσος! (Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022)

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Νάτσο. Ο 24χρονος διεθνής ταλαντούχος αμυντικός χαφ, έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Σπύρος Νάτσος γεννήθηκε στις 09 Ιουνίου 1998 στην Πρέβεζα και είναι “προϊόν” των ακαδημιών του Ατρομήτου. Αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ, ως δεξί μπακ, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει με επιτυχία και άλλες θέσεις.
Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας του Περιστερίου σε μικρή ηλικία, πέρασε κατά σειρά από τα τμήματα U15, U17, U20 και το 2015, σε ηλικία 17 ετών, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Με τη φανέλα του Ατρομήτου, που είναι και η μοναδική που έχει φορέσει στην καριέρα του, έχει πραγματοποιήσει 80 συμμετοχές και 2 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, στο Κύπελλο Ελλάδας και στο Europa League, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τη σεζόν 2020-21 έπαιξε σε 25 αγώνες.

Παράλληλα ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, όντας βασικό στέλεχος της U21, μέχρι και το 2020 και φυσικά έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε όλες τις προηγούμενες ηλικιακές κατηγορίες, μετρώντας περισσότερες από 35 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Συνέχεια στο άρθρο “Άλλες δύο νέες μετεγγραφές για την ομάδα του Πανσερραϊκού” με τη δεύτερη ανακοίνωση που θα βρείτε στην επόμενη σελίδα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα