ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΈνα ευχαριστώ είναι λίγο για το νοσοκομείο των Σερρών

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για το νοσοκομείο των Σερρών

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για το νοσοκομείο των Σερρών

Για μια ακόμη φορά χρειάστηκε να φιλοξενηθούμε από το τμήμα Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής του νοσοκομείου Σερρών από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου 2023, προκειμένου να μας έλθει το ομορφότερο δώρο, ένας μικρός πρίγκιπας, ένα γλυκό πλασματάκι και η αναμονή των εννέα μηνών να λάβει τέλος.

Είχαμε ήδη την εμπειρία προηγούμενης φιλοξενίας στο ίδιο τμήμα του νοσοκομείου Σερρών, αλλά τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο. Και όμως ήταν και πάλι όλοι το ίδιο ευγενικοί, το ίδιο φιλικοί όπως ακριβώς και την προηγούμενη φορά.

ευχαριστώΘα ξεκινήσω από το τμήμα του Μαιευτηρίου, όπου ο γυναικολόγος κ. Μαδένης με την ηρεμία, την εμπιστοσύνη και ασφάλεια που αποπνέει, σε κάνει να νιώθεις τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε τέλεια, όπως και πήγαν.
Οι μαίες τόσο υποστηρικτικές, τόσο τρυφερές έως ότου το νέο πλασματάκι έλθει στον κόσμο. Γεμάτες υπομονή και υποστήριξη.

Μετά τη γέννηση του μικρού στο δωμάτιο, δε σταμάτησαν η προϊσταμένη, οι νοσοκόμες, οι μαίες,  οι παιδίατροι να παρακολουθούν την μητέρα αλλά και το νεογέννητο νύχτα και ημέρα, ακούραστα, αγόγγυστα, με υπομονή, κατανόηση, με πραγματικό ενδιαφέρον.

Δεν κουράστηκαν ούτε στιγμή να επισκέπτονται και τους δύο κάθε λεπτό της ημέρας.

Και συνεχίζοντας να μην ξεχάσω, γιατί δεν πρέπει, το κομμάτι των τραπεζοκόμων που τους διέκρινε ο επαγγελματισμός και η ευγένεια όπως και όλων φυσικά και τέλος την εντυπωσιακή καθαριότητα που είχε κάθε χώρος όπου κινούμασταν.

Όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι που κανονικά θα έπρεπε να ακούν από εμάς κάθε στιγμή ένα ευχαριστώ, με την ευγένεια που τους διακρίνει μας έκαναν να νιώθουμε ότι μας ευχαριστούσαν εκείνοι.

Έτσι μετά τρεις ημέρες αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του με οδηγίες, λόγια αγάπης και όμορφες ευχές για το νεογέννητο μωρό από το γυναικολόγο και ολόκληρο το τμήμα Μαιευτικής – Γυναικολογικής, κρατώντας τις πιο όμορφες, τις καλύτερες εντυπώσεις για το προσωπικό που υπήρξε άψογο από κάθε άποψη, με επάρκεια, χαμόγελα και ζεστή ανθρωπιά.

Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, είναι ελάχιστο, γιατί λέμε και τονίζουμε ιδιαίτερα τα παράπονά μας, αλλά παραλείπουμε συνήθως να αναφέρουμε τα θετικά συναισθήματα που μας δημιουργούν κάποιοι άνθρωποι.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα