ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΉρθε ο Διαμαντής και έφυγε ο Βίκτορ Στίνα από τον Πανσερραϊκό

Ήρθε ο Διαμαντής και έφυγε ο Βίκτορ Στίνα από τον Πανσερραϊκό

Ήρθε ο Απόστολος Διαμαντής και έφυγε ο Βίκτορ Στίνα από τον Πανσερραϊκό

Η μέρα έρχεται, το Τζόνι φεύγει!

Με δύο aνακοινώσεις της η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει ότι επιστρέφει στις Σέρρες ο αμυντικός Απόστολος Διαμαντής και φεύγει ο μεσοεπιθετικός Βίκτορ Στίνα.

Περισσότερα, για το ήρθε ο Διαμαντής έφυγε ο Στίνα, στις σχετικές ανακοινώσεις που αναφέρουν:

Α. Ο Απόστολος Διαμαντής στον Πανσερραϊκό!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Σερραίου ποδοσφαιριστή Απόστολου Διαμαντή, ο οποίος επιστρέφει στα “λιοντάρια”, όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Απόστολος Διαμαντής είναι γεννημένος στις 20/05/2000 στις Σέρρες, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και το 2016 μεταπήδησε από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού στον ΠΑΟΚ, για να αγωνιστεί αρχικά στην Κ17 και στην συνέχεια στην Κ19 και φυσικά στέφθηκε πρωταθλητής με τους μικρούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Το 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στον ΝΠΣ Βόλο κάνοντας 18 συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο, ενώ από το 2020 έως το 2023 αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΟΦΗ έχοντας 79 συμμετοχές και 3 γκολ.

Πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τη Ρουμάνικη Κραϊόβα, στην οποία και ανήκε από το καλοκαίρι.

Τόλη, καλώς ήρθες πίσω στον Πανσερραϊκό μας…

Β. Λύση συνεργασίας με τον Βίκτορ Στίνα

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βίκτορ Στίνα, στον οποίον εύχεται καλή συνέχεια στην ζωή και στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Βίκτορ Στίνα αποκτήθηκε από τα “λιοντάρια” τον Ιανουάριο του 2022 και πέρυσι συνέβαλλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 και την επιστροφή της ομάδας μας στην Super League.

Once ALion Always ALion (Μια Φορά Λιοντάρι Πάντα Λιοντάρι).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα