ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΗ πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τα ημιτελικά Conference League

Η πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τα ημιτελικά Conference League

Η πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τα ημιτελικά του UEFA Conference League

Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα έχει δώσει συνολικά 16 ματς στην Ευρώπη και μαζί με τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με την Άστον Βίλα θα φτάσει στις 18 αναμετρήσεις και θα γίνει η πρώτη Ελληνική ομάδα που θα έχει δώσει τόσους αγώνες σε μια σεζόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η πορεία του Ολυμπιακού για να φτάσει μέχρι εδώ έχει περάσει από αρκετές ομάδες και φάσεις νοκ άουτ, αλλά και αυτήν των ομίλων του UEFA Europa League.

Αρχικά έπαιξε στα προκριματικά των ομίλων του Europa League κόντρα στην Γκενκ την οποία ο Ολυμπιακός και απέκλεισε με μία νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ 1-0 και την ισοπαλία στο Βέλγιο με 1-1.

Στη συνέχεια των προκριματικών ήρθε η είσοδος στους ομίλους με τον θρύλο να παίρνει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς απέναντι στην Τσουκαρί τάκι με 3-1 εντός έδρας και 0-3 εκτός.
Στους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη Φράιμπουργκ (δύο ήττες με 2-3 και 5-0) Μπάτσκα Τόπολα (ισοπαλία 2-2 και νίκη 5-2 και τη Γουέστ Χαμ (εντός έδρας νίκη 2-1 και εκτός έδρας ήττα 1-0).

Έτσι πέρασε η ομάδα ως τρίτη στις φάσεις των νοκ άουτ αγώνων για το UEFA Conference League.

Έπαιξε αρχικά με τη Φερεντσβάρος την οποία και νίκησε με το ίδιο σκορ στην Ελλάδα και την Ουγγαρία, 1-0 και 0-1 αντίστοιχα.
Απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ αρχικά ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-4 στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως πήρε μια ιστορική πρόκριση με σκορ 1-6 στη Σερβία* σε ένα ματς το οποίο έφτασε μέχρι την παράταση.

Και τώρα ήρθε η Φενέρμπαχτσε, την οποία η ομάδα του Πειραιά νίκησε στο Καραϊσκάκη με 3-2 και στην Τουρκία η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξε με 1-0 υπέρ της Φενέρ και ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση με 2-3 στη διαδικασία των πέναλτι.

Πλέον περιμένει ο Ολυμπιακός την Άστον Βίλα, στα ημιτελικά της διοργάνωσης και είναι έτοιμος να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Πρόγραμμα ΟΣΦΠ για τα ημιτελικά
1ος αγώνας: Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου 2024
22:00. Άστον Βίλα – Ολυμπιακός
2ος αγώνας: Πέμπτη 9 Μαΐου 2024
22:00. Ολυμπιακός – Άστον Βίλα.

* Λόγω πολέμου η Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα εντός παιχνίδια έχει έδρα τη Σερβία.

Η πορεία του Ολυμπιακού στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα