ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑγώνες κατάταξης ΕΠΣ Σερρών 2017-18

Αγώνες κατάταξης ΕΠΣ Σερρών 2017-18

Αγώνες κατάταξης ΕΠΣ Σερρών 2017-18
Η τοπική ένωση ποδοσφαίρου ανακοίνωσε δύο αγώνες που θα γίνουν Σάββατο 2 Ιουνίου και Κυριακή 3 Ιουνίου 2018.
Το Σάββατο στο γήπεδο του Νέου Πετριτσίου θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα σε Ανατολή (Σέρρες 1800) με Ολυμπιακό Ροδόπολης με ώρα έναρξης αγώνα 17:00.
Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού (ομάδα Επίλεκτης κατηγορίας ΕΠΣ Σερρών) αυτός παραμένει στη Επίλεκτη κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών για τη σεζόν 2018-19 και η ομάδα του Ν.Πετριτσίου (ομάδα Ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Σερρών) παραμένει στην Ανώτερη.
Με νίκη του Ν. Πετριτσίου ανεβαίνει αυτό στην Επίλεκτη και η Ροδόπολη υποβιβάζετε στην Ανώτερη κατηγορία.
Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣ ο αγώνας γίνετε σε ουδέτερο γήπεδο. Αν υπάρξει ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα θα έχουμε ημίωρο παράταση και αν έχουμε πάλι ισοπαλία θα χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Την Κυριακή για ” τον φόβο των Ιουδαίων ” στο γήπεδο του Νεοχωρίου Σερρών θα γίνει αγώνας ομάδων της Β΄ κατηγορίας και ο νικητής θα περιμένει να μη κατέβει κάποια ομάδα από την Επίλεκτη ή Ανώτερη για να αγωνίζεται, αυτός,  τη σεζόν 2018-19 στην Ανώτερη κατηγορία.
Ο αγώνας αρχίζει στις 17:00 και θα γίνει ανάμεσα στις τρίτες ομάδες από τα PLAY-OFFS των δύο ομίλων που είναι το Ν. Πετρίσι με Παλαιοκώμη.
Και σε αυτή την περίπτωση ισχύει η παράταση και τα πέναλτι.
Τα έσοδα !! και έξοδα στους παραπάνω δύο αγώνες είναι από μισά.
Κλείνοντας το άρθρο ”  Αγώνες κατάταξης ΕΠΣ Σερρών 2017-18  ” την  προκήρυξη της ΕΠΣ θα τη βρείτε ΕΔΩ και την τελική κατάταξη στους δύο ομίλους της δεύτερης κατηγορίας ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα