ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΑγώνες ορεινού τρεξίματος "Belles Historic Trail"

Αγώνες ορεινού τρεξίματος “Belles Historic Trail”

Αγώνες ορεινού τρεξίματος “Belles Historic Trail – Ιστορικό μονοπάτι Belles “

“Belles Historic Trail” : Eνα μεγάλο βουνό. Ένας μεγάλος αγώνας. “Ευ αγωνίζεσθαι” σε μονοπάτια, που έγραψαν ιστορία !!!

Σαββατοκύριακο 27 & 28 Απριλίου 2024. Διαδρομές: 22 χλμ, 8 χλμ, 5 χλμ και 1 χλμ (kids)

Επιστρέφουν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου 2024 στις Σέρρες, οι αγώνες ορεινού δρόμου «Belles Historic Trail» στις νοτιοδυτικές πλαγιές της οροσειράς της Κερκίνης (Μπέλλες) και με σημείο εκκίνησης και αφετηρίας το Νέο Πετρίτσι.

Η αρχή της άνοιξης είναι μία από τις καλύτερες εποχές στο Μπέλλες, με εντυπωσιακή εναλλαγή χρωμάτων στο φυσικό τοπίο και θερμοκρασίες που δεν δυσκολεύουν τους δρομείς.

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων δύο χρόνων, η διοργάνωση διευρύνεται χρονικά κατά μία ημέρα, συμπεριλαμβάνοντας νέους αγώνες που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν μοναδικές δρομικές εμπειρίες που συνδυάζουν ταχύτητα και αγώνες trail, σε ένα από τα πλέον πανέμορφα και ιστορικά βουνά της χώρας μας.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του φυσικού και ιστορικού πλούτου της οροσειράς του Μπέλλες, στο βόρειο άκρο των Σερρών, που αποτελεί φυσικό σύνορο με τη γειτονική Βουλγαρία.

Επιμένοντας στο κεντρικό moto : «’’Ευ αγωνίζεσθαι‘‘ σε μονοπάτια, που έγραψαν ιστορία !!!» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πετριτσίου σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στην φετινή διοργάνωση τόσο με τις κλασικές διαδρομές «Βelles Historic Trail» (22 χλμ) και Sultanitsa Trail Run (8 χλμ), τον παιδικό «Riko Kids Run» όσο και τον νέο On Road αγώνα N.Πετρίτσι Run, που θα εμπλουτίσει επιπλέον το δρομικό πρόγραμμα.

Οι βασικοί αγώνες της διοργάνωσης συμπεριλαμβάνονται και φέτος στο ITRA National League.

Λεπτομέρειες για την επίσημη Προκήρυξη του Belles Historic Trail 2024 θα βρείτε ΕΔΩ.

Τσεκάρετε την ημερομηνία των αγώνων (27 & 28 Απριλίου 2024) και μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή του άρθρου “Αγώνες ορεινού τρεξίματος” και περισσότερες πληροφορίες (Εγγραφές ……) στην ιστοσελίδα belleshistorictrail.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα