ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑιμοδοσία στην Τερπνή Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Αιμοδοσία στην Τερπνή Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Αιμοδοσία στην Τερπνή την Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Από το Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, προγραμματίστηκε η καθιερωμένη ανοιξιάτικη εθελοντική αιμοδοσία του για την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στην Τερπνή – Σερρών, από το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών.

Καλούνται όλοι οι αιμοδότες να ανταποκριθούν για άλλη μια φορά, δίνοντας ένα ακόμη βροντερό παρόν στο κάλεσμα αυτό του Συλλόγου και παράλληλα ένα παράδειγμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.

Ιδιαίτερα όσοι έκαναν χρήση και γνώρισαν πολύ καλά την αξία της προσφοράς, έχουν ηθική υποχρέωση να αναπληρώσουν το αίμα που χρησιμοποίησαν, γιατί έτσι αναγνωρίζουν και ανταποδίδουν το καλό, προς τον ανώνυμο Τερπνιώτη αιμοδότη που στάθηκε κοντά τους στη δύσκολη ώρα της δοκιμασίας της υγείας τους.

Πλάι τους και οι νέοι αιμοδότες, ας μη διστάσουν καθόλου. Αιμοδότες μπορείτε να γίνετε από 18 ετών έως 65.

Όλη η διαδικασία δεν κρατάει πάνω από 5 λεπτά, το αίμα αναπληρώνεται από τον οργανισμό σε 10 λεπτά, υπάρχει η υποστήριξη υπεύθυνου γιατρού και παρέχεται η δυνατότητα να εξετάσετε το αίμα σας.

Εθελοντική αιμοδοσία σημαίνει προσφορά ζωής.

Ας διαθέσουμε ΟΛΟΙ λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας και ας τρέξουμε την Κυριακή 14 Μαΐου στην Τερπνή, προκειμένου να δώσουμε με το αίμα μας ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη ανθρωπισμού, αλληλεγγύης και προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπο. Η αιμοδοσία είναι Πολιτισμός.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα