ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑιτήσεις σε πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

Αιτήσεις σε πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

Αιτήσεις σε πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

Μια βδομάδα ακόμη για να κάνετε αιτήσεις στο πρόγραμμα εργαζομένων ΣΒΕ για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.
Η κατάρτιση του προγράμματος είναι 150 ώρες και το εκπαιδευτικό επίδομα 750 €.

Η υλοποίησή τους θα είναι εξ΄ αποστάσεως και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως και 31/08/2021 (ώρα 23:59).

Οι δυνητικά ωφελούμενοι πρέπει να είναι κάτοικοι των Περιφερειακών Ενοτήτων των επιλέξιμων Περιφερειών: Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου). Σημειώνεται ότι και η διεύθυνση της εργασίας πρέπει να βρίσκεται εντός μίας από τις επιλέξιμες Περιφέρειες [δεν απαιτείται η Περιφέρεια κατοικίας και εργασίας να είναι η ίδια].

Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα με πλήρες ωράριο, μερικής απασχόλησης, εκ περιτροπής κλπ μπορείτε να κάνετε αιτήσεις ΕΔΩ

Πρώτα κάνουμε την αίτηση, παίρνουνε κωδ αίτησης, πατώντας ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ/ ΛΗΨΗ ΚΑΥΑΣ, μετά πάμε στη σελίδα δικαιολογητικών και αφού ολοκληρώσουμε το ανέβασμα δικαιολογητικών/αρχείων και στο τέλος μόνο πατάμε οριστική υποβολή.

Αν χάσουμε την αίτηση κανένα πρόβλημα, υπάρχει στο mail μας. Με το ΚΑΥΑΣ δηλ τον κωδικό που πήρε η αίτηση, SBE-…………., το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ μας, ξαναμπαίνουμε στην αίτηση από το mail μας εκεί που λέει ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ. Μπαίνουμε στην αίτηση ξανά πατώντας ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗΣ , συμπληρώνουμε ότι δεν έχουμε βάλει αν θέλουμε, αλλιώς πάμε κατευθείαν τέρμα κάτω, πατάμε στη ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ/ΑΡΧΕΙΩΝ και ένα ένα πατώντας ΕΠΙΛΟΓΗ ανεβάζω τα δικαιολογητικά μόλις φορτώσει η μπάρα.

Προσοχή αν πατήσουμε ΟΡΙΣΤΙΚΉ ΥΠΟΒΟΛΗ δεν αλλάζει τίποτε, δεν μπορούμε να κάνουμε καμιά αλλαγή από εκεί και πέρα. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι τα ανεβάσαμε όλα σωστά, για να κάνουμε οριστική υποβολή.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ.  Συνέχεια στη 2η σελίδα (κάντε κλικ ΕΔΩ).

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα