ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑναβολή αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Β κατηγορίας Σερρών

Αναβολή αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Β κατηγορίας Σερρών

Αναβολή αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Β κατηγορίας ΕΠΣ Σερρών

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η τοπική Ένωση Ποδοσφαίρου ενημερώνει ότι τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας αναβάλλονται μετά από αιτήματα ομάδων της δεύτερης κατηγορίας.

Περισσότερα στη σχετική ανάρτηση με την υπενθύμιση ότι και τα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας αναβλήθηκαν για μία μόνο φορά.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνεται πως έπειτα από πολλά αιτήματα ομάδων της Β΄ Κατηγορίας Macron στα οποία εκφράζεται η αδυναμία ολοκλήρωσης των απαραίτητων διαδικασιών για την έκδοση της Άδειας Διεξαγωγής Αγώνων όπως και η αδυναμία για την έγκαιρη κατάθεση δικαιολογητικών για την έκδοση των δελτίων τους, αποφασίζεται η ΑΝΑΒΟΛΗ της 1ης αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 16-17/09 και η μεταφορά της για τις 23-24/09.

Κλείνει το άρθρο “Αναβολή αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Β κατηγορίας” με το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας που θα το βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα