ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑναβολή αγώνων 24 & 25-10-2020 για ΕΠΣ Σερρών

Αναβολή αγώνων 24 & 25-10-2020 για ΕΠΣ Σερρών

Αναβολή αγώνων 24 & 25-10-2020 για ΕΠΣ Σερρών

Από την τοπική Ένωση ποδοσφαίρου ν. Σερρών ανακοινώθηκε η αναβολή αγώνων 24 & 25 Οκτωβρίου 2020 για όλα τα πρωταθλήματά της.
Η απόφαση πάρθηκε μετά την αύξηση των κρουσμάτων στο ν. Σερρών, για κάποια κρούσματα που εμφανίστηκαν σε σωματεία και την μετάβαση του νομού στο επίπεδο 3.
Την επόμενη Πέμπτη 29 Οκτωβρίου θα παρθούν νέες αποφάσεις για την πορεία των διοργανώσεων της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει.

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών αναλογιζόμενο την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, την έξαρση των κρουσμάτων Covid-19 τις τελευταίες ημέρες και τη σύνδεση κάποιων εξ αυτών με τον χώρο του ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιριστές να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό και βάσει των ανακοινώσεων του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας που εντάσσουν τις Σέρρες στο επίπεδο 3(αυξημένης ενεργητικής επιτήρησης), έχοντας πρωταρχικό μέλημα την διασφάλιση της υγείας των ποδοσφαιριστών, προπονητών, παραγόντων και γενικότερα στο πλαίσιο προστασίας μετάδοσης του ιού Covid-19, αποφασίζει την αναβολή των αγώνων των διοργανώσεων της μέχρι να επανεκτιμηθεί η κατάσταση την Πέμπτη 29/10/2020.

Συστήνεται σε σωματεία που θεωρούν πως έχουν αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο η λήψη υγειονομικών μέτρων προς αποφυγή διασποράς του ιού, ενώ υπενθυμίζεται πως στο επίπεδο 3 (αυξημένης ενεργητικής επιτήρησης) ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά αθλητική εγκατάσταση είναι 40.

Eίναι απαραίτητο όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία να επιδείξουν υπευθυνότητα και πέραν από τα μέτρα που θα λάβουν στο χώρο δράσης τους, να ενημερώνουν άμεσα και την Ε.Π.Σ.Σερρών για οποιοδήποτε περιστατικό υποπέσει στην αντίληψή τους, ώστε με την άμεση πρόληψη και λήψη επιπλέον μέτρων, να αποφευχθεί η διασπορά του ιού και η περαιτέρω επιβάρυνση της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα