ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑνακατασκευή παιδικών χαρών δήμου Βισαλτίας

Ανακατασκευή παιδικών χαρών δήμου Βισαλτίας

Ανακατασκευή παιδικών χαρών δήμου Βισαλτίας

Ο δήμος Βισαλτίας με δελτίο τύπου ανακοινώνει την ανακατασκευή των παιδικών χαρών , από τις οποίες είχαν αφαιρεθεί κούνιες και παιχνίδια όπως είχε οριστεί από τη νομοθεσία.

Ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης των παιδικών χαρών του Δήμου Βισαλτίας, με χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο Δήμος από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Πρόκειται για τις παιδικές χαρές Νιγρίτας, Καλλιθέας, Δημητριτσίου, Βέργης, Τραγίλου και Μαυροθάλασσας, συνολικού κόστους 212.377,28€.

Όπου υπάρχουν ακατάλληλα όργανα ξεκίνησαν να αφαιρούνται, για να προχωρήσουν οι εργασίες αναβάθμισης και ανακατασκευής, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η νομοθεσία και τα κριτήρια λειτουργίας που πρέπει να πληρούν οι παιδικές χαρές.

Επισκεπτόμενος σήμερα την παιδική χαρά Καλλιθέας, ο Αντιδήμαρχος Έργων Θοδωρής Βαδικόλιας, δήλωσε:

«Η ψυχαγωγία και η ασφάλεια των παιδιών, καθώς και η εξασφάλιση προσβασιμότητας σε ΑμεΑ παραμένει υψηλή προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Οι εργασίες απομάκρυνσης των ακατάλληλων οργάνων, ξεκίνησαν σήμερα, με σκοπό την εξασφάλιση πιστοποίησης των συγκεκριμένων 6 παιδικών χαρών στο Δήμο μας, για να μπορούν τα παιδιά να χαίρονται τις εξωτερικές δραστηριότητες και να ψυχαγωγούνται με ασφάλεια».

Κλείνοντας το άρθρο “Ανακατασκευή παιδικών χαρών στον Δήμο της Βισαλτίας”, να σας ενημερώσουμε ότι πολλά άρθρα για τον τοπικό Δήμο μπορείτε να βρείτε στην ενότητα “ΒΙΣΑΛΤΙΑ” και ακόμη σχετικό βίντεο όπου μπορείτε να δείτε τη Νιγρίτα από ψηλά, λήψη με Drone, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα