ΑρχικήLIFE HOTΑπεβίωσε ο τ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Μέγκλας Χρήστος - Βιογραφικό

Απεβίωσε ο τ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Μέγκλας Χρήστος – Βιογραφικό

Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Π.Ο.Σ.Ε.Γ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Γεωπόνων) ,μέλος του Δ.Σ. του Γ.Ε.Ω.Τ.Ε.Ε. έως τον Απρίλιο του 2011 , Αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Π.Ε.Σ.(Ένωση Ελλήνων Παραγωγών και Εμπόρων Σπόρων)
μέλος του Δ.Σ. της Σ.Π.Ε.Λ. (Σύνδεσμος Παραγωγών, Εμπόρων Λιπασμάτων) και μέλος της επιτροπής Εθνικής Στρατηγικής Δημητριακών του Υ.Π.Α.Α.Τ. (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) από το 2007-2009.

Στην πλούσια συνδικαλιστική του δράση έκανε καινοτόμες προτάσεις για τη διαχείριση της γεωργικής παραγωγής ,την καταπολέμηση του παραεμπορίου και την βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων γεωργικών προϊόντων.

Το 2009 η κοινωνική του δράση επεκτείνεται και στον χώρο του αθλητισμού όταν εκλέγεται Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Super League το 2010, ενώ από το 2011 είναι μέτοχος και

Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Εθνικός Γαζώρου Σερρών, η οποία το 2012 ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια ομάδα της Football League II και φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League.

Στα τέλη του 2010 ίδρυσε την ανεξάρτητη επιμελητηριακή κίνηση “Ανάπτυξη Ν. Σερρών” με την οποία συμμετείχε ,ως επικεφαλής ,στις επιμελητηριακές εκλογές τον Νοέμβριο του 2011 όπου και εκλέχτηκε Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Σερρών.
Από 20/12/2012 εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος στον ενδιάμεσο φορέα διαχείρισης προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.
Από 23/1/2012 είναι Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ “ΕΡΜΗΣ” , και της αναπτυξιακής εταιρίας ” ΕΠΑΝΕΣΕΡ”.
Από 21/6/2012 είναι εκπρόσωπος της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδας
Στην ομάδα του ΥΠ.Α.Α.Τ. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΤΟΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ -2014-2020

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα