ΑρχικήLIFE HOTΑπεβίωσε ο τ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Μέγκλας Χρήστος - Βιογραφικό

Απεβίωσε ο τ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Μέγκλας Χρήστος – Βιογραφικό

Απεβίωσε ο τ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Μέγκλας Χρήστος – Βιογραφικό

Το πρωί του Σαββάτου, 17/7/2021, απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών ο τ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών μετά από μάχη ενός έτους με την επάρατο νόσο.
Πριν ένα μήνα, 23/7/2021, είχε παραιτηθεί από την προεδρία του Ε.Β.Ε. Σερρών που κατείχε από το Νοέμβριο του 2011.

Με ανακοίνωση της οικογένειας του εκλιπόντος ενημερώνει ότι η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου & Ελένης στο Α΄Νεκροταφείο Σερρών στις 11 π.μ και προτρέπει αντί στεφάνου, όποιος επιθυμεί να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων, Φίλων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών “Ηλιαχτίδα Σερρών”.
Τράπεζα Eurobank ΙΒΑΝ: GR2002607380000030102621628.

Κλείνει το άρθρο “Απεβίωσε ο τ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών” με το βιογραφικό, όπως υπάρχει στην ιστοσελίδα meglas.gr.

Ο Χρήστος Μέγκλας γεννήθηκε στις Σέρρες το 1957 ,είναι παντρεμένος με την Ελίζα Κουγιουμτζόγλου και έχει ένα γιο, τον Βασίλη.
Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Γεωπονική Σχολή του Α.Π.Θ. το 1981, έκανε το πρώτα του επιχειρηματικά βήματα ιδρύοντας οικοδομική εταιρεία με τον αδερφό του Κωνσταντίνο σε ηλικία 20 ετών.

Στη συνέχεια κατατάχθηκε στο Πυροβολικό οπού υπηρέτησε για 28 μήνες σαν Αξιωματικός – Τοπογράφος. Ενώ κατά το διάστημα 1983-1987 εργάστηκε σαν Γεωπόνος στην Ε.Α.Σ. Νιγρίτας.

Ίδρυσε τρείς εταιρείες ως συνέχεια της επιχείρησης του πατέρα του (που είχε ιδρυθει το 1942) την “Χρήστος Μέγκλας & ΣΙΑ Ο.Ε.” ,την “Σ.Μέγκλα & ΣΙΑ Ο.Ε.” και την “Ρύζιταλ Ο.Ε.” οι οποίες το 1998 συγχωνεύτηκαν και δημιούργησαν την “Χρήστος
Μέγκλας ΑΒΕΕ” στην οποία είναι Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος.
Η εταιρεία αυτή εξελίχθηκε σε βιομηχανία λιπασμάτων με εισαγωγή, εμπορία και παραγωγή σπόρων και με πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα απασχολεί τριάντα άτομα προσωπικό, με εγκαταστάσεις ιδιόκτητες στη Σέρρες και
ενοικιαζόμενες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και συνεχώς αυξάνει το μερίδιο της στην αγορά και είναι ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου πανελλήνια.
Ως νέος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να μην ενδιαφερθεί για τα προβλήματα του επιχειρηματικού του κλάδου.  Συνέχεια στη 2η σελίδα (κάντε κλικ ΕΔΩ).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα