ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑπόφαση της ΕΠΟ για τον αγώνα ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ με ή χωρίς...

Απόφαση της ΕΠΟ για τον αγώνα ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ με ή χωρίς θεατές

Απόφαση της ΕΠΟ – ΕΕΘ (Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων) της ΕΠΟ για τον αγώνα ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ με ή χωρίς θεατές.

Συνεδρίαση Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων – Σάββατο 04 Νοεμβρίου 2023.

Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο ως προς τη διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ με ή χωρίς θεατές.

Απόφαση της ΕΠΟ – ΕΕΘ.

Η Επιτροπή δέχτηκε κατά πλειοψηφία την εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία η Επιτροπή δεν χρειάζεται να αποφανθεί επί του θέματος, αφού σχετικά έχουν ήδη εκφραστεί μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Σύμφωνα δε με την παραπάνω εκτίμηση, οι αποφάσεις που αφορούν σε διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές, εκτελούνται μετά την έκδοση της δευτεροβάθμιας απόφασης, αφού στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί μια ομάδα να εκτίσει πρώτα την ποινή της και να αθωωθεί μετά, άρα η αθώωσή της να είναι άνευ σημασίας.

Η ΕΠΟ τέλος καλεί τη SL1 να εφαρμόζει σωστά τον κανονισμό αυτόν, αντίθετα με όσα έχει πράξει στο παρελθόν.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ

Η πάγια θέση μας είναι πως οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος πρέπει να γίνονται μπροστά σε κόσμο και γεμάτα γήπεδα και …. όλη την ανακοίνωση ΕΔΩ.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πήρε τη γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της Super League, της διοργανώτριας του αγώνα, ότι δεν τίθεται …. περισσότερα ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα