ΑρχικήLIFE HOTΑφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη την Παρασκευή 22-10-2021 στα "Αστέρια" Σερρών

Αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη την Παρασκευή 22-10-2021 στα “Αστέρια” Σερρών

Αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη την Παρασκευή 22-10-2021 στα “Αστέρια” Σερρών

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 21:00 στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια» της πόλης των Σερρών θα δοθεί συναυλία, αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη, με διοργανωτή και διευθυντή ορχήστρας τον Γιώργο Παντσουράκη.
Τη διεύθυνση της χορωδίας θα την έχει η Βικτωρία Μαγκούνη.
Είσοδος Δωρεάν.

Περισσότερα στη σχετική ανάρτηση του διοργανωτή που αναφέρει:

Συναυλία-Αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη. Παρασκευή 22/10 ώρα 21:00, με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΣ και του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών με τη συμμετοχή 25 μουσικών.

Διευθύνει: Γιώργος Παντσουράκης.
Τραγουδούν οι σολίστ: Νίκος Φιλέντας, Σωτήρης Ξυδάς, Εύα Σοφιάδου, Ειρήνη Σαρηγιαννίδου, Γιάννης Δέντσας, Γιώργος Παντσουράκης.Ορχήστρα: Κιθάρα: Γιάννης Δέντσας. Μπουζούκια: Κώστας Δρουμπλής, Δήμος Τυχάλας, Τύμπανα: Ντίνος Μακράκης, Βιολί: Μαρία Κύρβεη. Μπάσο: Σάκης Κηπουρός. Πλήκτρα: Θανάσης Πάντας. Πιάνο: Αργύρης Χατζηαγοράκης. Κρουστά: Γιάννης Σαϊνατούδης.

Διεύθυνση χορωδίας: Βικτωρία Μαγκούνη.
Χορωδία: Βασιλικού Μαρία-Πωλίνα. Πυρίνη Αποστολία, Στεφανίδου Ευγενία. Σύρπα Φιλοθέη. Σύρπα Ελένη. Μοσχίδου Χάρις. Στεφανίδης Κωνσταντίνος. Ελίζα Παναγιώτου.
Εισηγητές: Δημήτρης Τσαούσης, Φωτεινή Μέμτσα
Παρουσίαση/παραγωγή: Φιλίτσα Γκόβρανου.

Διοργάνωση: Γιώργος Παντσουράκης

Κλείνει το άρθρο με το βιογραφικό του Μίκη Θεοδωράκη:
Μίκης, ο σπουδαιότερος Έλληνας συνθέτης όλων των εποχών πέρασε στην αθανασία σε ηλικία 96 ετών (2-9-2021). Και μόνο το μικρό του όνομα ήταν αρκετό για να καταλάβεις για ποιον μιλούσε κάποιος.
Ο σπουδαιότερος όλων.
Η φωνή της Ρωμιοσύνης! Ένας μύθος !

Ο Μίκης (Μιχαήλ) Θεοδωράκης γεννήθηκε στη Χίο στις 29 Ιουλίου 1925.
Η φήμη του ξεπέρασε από νωρίς τα σύνορα της χώρας. Σφράγισε με την παρουσία και τη δράση του τον 20ο αιώνα. Συνέθεσε τον πιο αναγνωρίσιμο, ίσως, ελληνικό ρυθμό διεθνώς, το συρτάκι από την ταινία «Αλέξης Ζορμπάς» (1964), ενώ τραγούδια του ερμηνεύτηκαν από διάσημους καλλιτέχνες, όπως οι Beatles, η Σίρλεϊ Μπάσεϊ και η Εντίθ Πιάφ. Επένδυσε μουσικά γνωστές ταινίες, όπως το «Ζ» (1969), που τιμήθηκε ……… Περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα