ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΒράβευση εθελοντών αιμοδοτών και Τερπνιώτικο γλέντι από ΣΤΘ

Βράβευση εθελοντών αιμοδοτών και Τερπνιώτικο γλέντι από ΣΤΘ

Βράβευση εθελοντών αιμοδοτών και Τερπνιώτικο γλέντι στην Τερπνή από τον Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης (Σ.Τ.Θ) ενημερώνει ότι το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 στην Τερπνή θα γίνει βράβευση εθελοντών αιμοδοτών και γλέντι όπως μόνο οι “Τσιαρπισνοί” ξέρουν να κάνουν!!!

Περισσότερα στην ανάρτηση του συλλόγου που αναφέρει:

Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 40 χρόνων Εθελοντικής Αιμοδοσίας πραγματοποιεί ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ για τους ενεργούς εθελοντές αιμοδότες με μεγάλη προσφορά αίματος, στις 28 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19.00 μμ. στο κέντρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» στην Τερπνή.

Ο Σύλλογος θα απονείμει Τιμητικές πλακέτες σε όσους εθελοντές αιμοδότες ξεπέρασαν τις 15 μονάδες προσφοράς αίματος .

Στην εκδήλωση θα μιλήσει σχετικά με την αναγκαιότητα της αιμοδοσίας η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών κ. Τζιούρα Αικατερίνη.

Νέο συμβούλιο _ Σκληρό lockdown_dimotiko_Δημοτικό Τερπνής Κλειστά τα σχολεία ΒράβευσηΕπίσης θα συμμετέχει και το Δημοτικό Σχολείο Τερπνής με δράσεις σχετικές με την Εθελοντική Αιμοδοσία και την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Γενική είσοδος είναι 15 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τα παιδιά και περιλαμβάνει πλήρες μενού, απεριόριστο ποτό, 8 μελή παραδοσιακή & λαϊκή ορχήστρα με πολλές εκπλήξεις.

Η πρόσκληση απευθύνεται σ΄ όλους τους Τερπνιώτες και όχι μόνον.

Σας περιμένουμε όλους για να γλεντήσουμε όπως πολύ καλά γνωρίζουμε αλλά και να τιμήσουμε αυτούς που με την εθελοντική, αλτρουιστική προσφορά τους, προσφέρουν ΖΩΗ στον συνάνθρωπο.

Η εκδήλωση τελείται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και με την Υποστήριξη του Δήμου Βισαλτίας.
ΧΟΡΗΓΟΣ : FIBRAN

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα