ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΓιορτή τσίπουρου και ελιάς Τερπνής στη Θεσσαλονίκη

Γιορτή τσίπουρου και ελιάς Τερπνής στη Θεσσαλονίκη

Γιορτή τσίπουρου και ελιάς Τερπνής στη Θεσσαλονίκη

Από το σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι φετινή 20η γιορτή τσίπουρου και ελιάς Τερπνής θα γίνει στις 19/11/2023 στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ανάρτηση του συλλόγου που αναφέρει:

Η καθιερωμένη πλέον ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ & ΕΛΙΑΣ ΤΕΡΠΝΗΣ προγραμματίστηκε για την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 από τις 11 το πρωί στο χώρο μπροστά από το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας Κλεάνθους 57, (Πλατεία Μικρασιατικού & Θρακικού Ελληνισμού).

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα:

του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, τoυ Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Τούμπας «ΟΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ», του Πολιτιστικού Σωματείου Συκεών «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ» και βέβαια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.

Η Γιορτή του Τσίπουρου & Ελιάς Τερπνής αποτελεί πλέον θεσμό που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους μας, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο και ελιές που παράγονται στην Τερπνή Σερρών , να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης, να απολαύσουμε τα υπέροχα χορευτικά συγκροτήματα και να χορέψουμε μαζί τους.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σ΄ ΟΛΟΥΣ . ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!

Κλείνει το άρθρο “Γιορτή τσίπουρου και ελιάς Τερπνής” με την ενημέρωση ότι, για την Τερπνή μπορείτε να διαβάσετε και να τη δείτε από ψηλά στο σχετικό άρθρο “Γνωρίστε την Τερπνή – Λήψη με drone“.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα