ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔιονύσης Κατραμάδος προπονητής στη 2η ομάδα του Μανδραϊκού

Διονύσης Κατραμάδος προπονητής στη 2η ομάδα του Μανδραϊκού

Διονύσης Κατραμάδος προπονητής στη δεύτερη ομάδα του Μανδραϊκού

Η ομάδα του Μανδραϊκού ενημερώνει, ότι από τη νέα σεζόν θα “κατεβάσει” ομάδα στη δεύτερη κατηγορία με προπονητή τον Διονύση Κατραμάδο και ότι σε λίγες ημέρες θα γίνει επιλογή για στελέχωση της ομάδας αυτής.
Στο τέλος του άρθρου υπάρχει ένα μικρό βιογραφικό για τον προπονητή.

Περισσότερα στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας με τίτλο “Ο Μανδραϊκός Β με προπονητή τον Διονύση Κατραμάδο”.

Την επόμενη εβδομάδα η επιλογή νεαρών παικτών.

Ο Όμιλος ανακοινώνει την επίσημη κάθοδο στο πρωτάθλημα 2ης ποδοσφαιρικής ομάδας – αναπτυξιακής και την πρόσληψη του έμπειρου και με σπουδαίο βιογραφικό προπονητή, Διονύση Κατραμάδου.

Ο Μανδραϊκός Β θα αγωνιστεί στην 2η κατηγορία της ΕΠΣΔΑ και θα στελεχωθεί από νεαρά ταλέντα της περιοχής.
Η απόφαση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την επένδυση που γίνεται από τον Όμιλο στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, ως συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας με την PSV EINDHOVEN.

Την επόμενη εβδομάδα (17 – 20 Ιουλίου 2023 & 20:30) θα γίνει η επιλογή των νεαρών παικτών. Θα υπάρξει αναλυτική πρόσκληση για τις ώρες και τον χώρο.

Την Δευτέρα 17 Ιουλίου θα γίνει διευρυμένη σύσκεψη της Διοικούσας Επιτροπής του Μανδραϊκού Β μαζί με όλη την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, της αναπτυξιακής και της Ακαδημίας.

Βιογραφικό: Διονύσης Κατραμάδος.

Είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής από τα ΤΕΦΑΑ Αθήνας με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.
Είναι προπονητής ποδοσφαίρου με δίπλωμα UEFA Α.
Έχει εργαστεί με επιτυχία στις ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ της ΠΑΕ Προοδευτική της Ανθούπολης του Ηρακλή Περιστερίου και του Χαϊδαρίου.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ήταν βοηθός προπονητή στην ΠΑΕ ΑΟ Χαϊδαρίου (Β Εθνική), στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης (Β Εθνική) στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (Β Εθνική), στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός (Β και Α εθνική) στην ΠΑΕ Νέα Καβάλα (Β και Α Εθνική) και στην ΠΑΕ Λάρισα (Α Εθνική).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα