ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕγκαθιστούμε εύκολα την εφαρμογή wallet για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Εγκαθιστούμε εύκολα την εφαρμογή wallet για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Εγκαθιστούμε εύκολα την εφαρμογή wallet για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι πλέον απαραίτητο όπου και να κινηθούμε, όπου και αν θέλουμε να πάμε.

Για να μην το ψάχνετε στις λήψεις σας ή όπου το έχετε αποθηκευμένο, κάνετε εγκατάσταση μια απλή εφαρμογή σε δύο μόλις λεπτά και δε χρειάζεται να ψάχνετε πουθενά. Ανοίγετε την εφαρμογή και αμέσως δείχνετε το πιστοποιητικό σας. Μπορείτε εφ΄ όσον το θέλετε, να προσθέσετε στην εφαρμογή και το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ακόμη και τα rapid test.

Η επίσημη ελληνική εφαρμογή wallet των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών ψηφιακών πιστοποιητικών COVID (Digital Covid Certificates) διατίθεται μέσω του επίσημου λογαριασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και δίνει τη δυνατότητα καταχώρησης των πιστοποιητικών και βεβαιώσεων στην εφαρμογή για την καθημερινή χρήση όπου αυτά απαιτούνται.

Τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις COVID (εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου) σε εφαρμογή wallet του κινητού ή του τάμπλετ τους έχουν πλέον οι πολίτες μέσω του Covid Free Gr Wallet, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Πρόκειται για τα ίδια ακριβώς ψηφιακά εργαλεία με τα οποία οι πολίτες είναι ήδη εξοικειωμένοι, καθώς τα αξιοποιούν με μια πληθώρα άλλων εγγράφων, όπως boarding pass και εισιτήρια θεαμάτων.

Η νέα εφαρμογή που υλοποίησε το Υπουργείο απλουστεύει σημαντικά την αποθήκευση και επίδειξη των ψηφιακών πιστοποιητικών Covid, διευκολύνοντας τους ελέγχους. Είναι διαθέσιμη μέσω του covidfree.gov.gr καθώς και μέσω του App Store της Apple και του Google Play Store.

Η χρήση της είναι ιδιαίτερα απλή: Για να αποθηκευτεί το έγγραφο στο wallet, ο πολίτης μπορεί είτε να το μεταφορτώσει ως αρχείο pdf, είτε να σκανάρει το QR code στην εφαρμογή. Αμέσως μετά εμφανίζεται η επιλογή «Αποθήκευση στο wallet».

Η αποθήκευση είναι δυνατή τόσο για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό COVID-19 όσο και για την εθνική Βεβαίωση Εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου, για όσα άτομα ο πολίτης επιθυμεί, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για όλη την οικογένεια.

Κλείνει το άρθρο “Εγκαθιστούμε εύκολα την εφαρμογή wallet για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού” με την ενημέρωση ότι την εφαρμογή wallet μπορείτε να την εγκαταστήσετε από ΕΔΩ.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα