ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤα ακριβή βήματα για να κάνω αυτοαπογραφή

Τα ακριβή βήματα για να κάνω αυτοαπογραφή

Τα ακριβή βήματα για να κάνω αυτοαπογραφή

Δεν είναι καθόλου δύσκολη η διαδικασία της αυτοαπογραφής αρκεί να δείξουμε λίγη προσοχή.

Μπαίνουμε στη σελίδα gov.gr. Για να μην παιδευόμαστε στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ βάζουμε ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. Αλλιώς ακολουθούμε ακριβώς τα επόμενα βήματα: gov.gr-Πολίτης και καθημερινότητα-Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021. Συνδέεστε με τους κωδικούς taxis, σας ζητάει τον μοναδικό κωδικό απογραφής τον οποίο βρίσκετε στο έντυπο που σας έφεραν στην κατοικία σας οι απογραφείς, πατάμε Συνέχεια και αν όλα τα στοιχεία σας που εμφανίζονται είναι σωστά, επιλέγετε Έγκριση.

Ξεκινάτε πρώτα να συμπληρώσετε τα στοιχεία της ΚΑΤΟΙΚΙΑ σας. Αφού φτάσετε στο τέλος, πάτε στην επόμενη σελίδα ανεβαίνοντας ψηλά και επιλέξτε το δεύτερο αρχείο που λέει ΑΤΟΜΟ. Αφού συμπληρώσετε και τα δικά σας στοιχεία , μετά θα δείτε σας λέει για το επόμενο ΑΤΟΜΟ που μπορεί να είναι ο/η σύζυγος , ανάλογα ποιος συνδέθηκε και φυσικά αν έχετε παιδιά ή γονείς που μένουν μαζί σας συμπληρώνετε και τα δικά τους στοιχεία.

Αν οι γονείς σας έχουν άλλη κατοικία, στον ίδιο ή σε άλλο όροφο, θα μπείτε με τους δικούς τους κωδικούς και θα συμπληρώσετε άλλο δελτίο απογραφής.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο, τολμήστε το, τα ακριβή βήματα σας οδηγούν !!!

Πρέπει να ξέρετε η διαδικασία απογραφής την οποία θα κάνετε μόνοι σας με την αυτοαπογραφή ή μέσω απογραφέα που θα σας επισκεφτεί είναι υποχρεωτική.

Mέχρι τις 26 Νοεμβρίου εκπρόσωπος του νοικοκυριού θα μπορεί να εισέλθει στην ειδική εφαρμογή της Απογραφής, μέσω του www.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό αυτόν κωδικό και τους κωδικούς taxis ώστε να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο για την κατοικία και τα μέλη του νοικοκυριού του. Σε κάθε βήμα, οι απογραφόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον απογραφέα τους για ερωτήσεις / διευκρινίσεις.

Από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου για όσους πολίτες που για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. μη εξοικείωση με νέες τεχνολογίες), δεν μπορέσουν να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά, θα τους επισκεφτεί ο απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ για να τους απογράψει με τη συνηθισμένη μέθοδο «πόρτα-πόρτα», όπως συνέβη και σε προηγούμενες απογραφές.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα