ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕνημέρωση ομάδων για υγειονομικό & αθλητικό πρωτόκολλο

Ενημέρωση ομάδων για υγειονομικό & αθλητικό πρωτόκολλο

4) Είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα επτά(7) ποδοσφαιριστών που έχουν την ελληνική ιθαγένεια.
5) Για την περίοδο 2021-2022 κατ’ εξαίρεση και σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Σερρών δεν είναι υποχρεωτική σε καμία κατηγόρια της Ε.Π.Σ.Σερρών η συμμετοχή ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα με συγκεκριμένο ηλικιακό όριο.

6) Βάση του νέου Κ.Α.Π 2021, τα σωματεία στους αγώνες τους για τη σεζόν 2021-22 μπορούν να δηλώνουν 20άδα, αντί για 18άδα που ίσχυε μέχρι τώρα.

Κλήρωση τρίτης φάσης κυπέλλου7) Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν πέντε(5) αλλαγές και επιπρόσθετα και έκτη(6η) αλλαγή σε περίπτωση που αγώνας οδηγηθεί σε παράταση. Προκειμένου να περιορισθεί η διακοπή στην εξέλιξη του αγώνα, κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα μέχρι 3 διακοπές για να προβεί στις 5 αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ ελεύθερα επιτρέπονται οι αλλαγές κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Σε περίπτωση που δύο ομάδες που προβούν ταυτόχρονα σε αλλαγή, χρεώνεται από μία διακοπή σε καθεμία. Οι αλλαγές και οι ευκαιρίες που δεν χρησιμοποιούνται στην κανονική διάρκεια μεταφέρονται στην παράταση.

8) Τα Σωματεία της Α1΄ Κατηγορίας υποχρεωτικά προσλαμβάνουν προπονητές με ΔΙΠΛΩΜΑ UEFA Β΄ τουλάχιστον και με ταυτότητα προπονητή Ε.Π.Ο τριετούς διάρκειας(2019-2021) σε ισχύ. Στις άλλες κατηγορίες η πρόσληψη προπονητή είναι προαιρετική, δεν μπορούνε όμως να δίνουν οδηγίες από την τεχνική περιοχή οι δηλωμένοι ως εκπρόσωποι ομάδων κλπ, χωρίς να κατέχουν Δελτίο Πιστοποίησης που χορηγείται από την Ε.Π.Σ, προσκομίζοντας οι ομάδες τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Προπονητής και ο τυχόν βοηθός προπονητή οι οποίοι δεν κατέχουν το Δελτίο Πιστοποίησης (που εκδίδεται από την Ε.Π.Σ) απαγορεύεται να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο (τεχνική περιοχή) και να δίνουν οδηγίες. Προπονητές απαγορεύεται να είναι δηλωμένα πρόσωπα με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα και να βρίσκονται στην Τεχνική περιοχή.
*Κατ΄ εξαίρεση για τους αγώνες της 1ης-2ης αγωνιστικής οι προπονητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την περσινή Ταυτότητα Πιστοποίησης ή την Ταυτότητα Τριετίας Προπονητή σε ισχύ.

9) Παρατηρητές, προπονητές, παράγοντες και γενικότερα όσοι εισέρχονται στις ζώνες αγωνιστικού χώρου ή αποδυτηρίων υποχρεωτικά θα πρέπει να φέρουν Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό test αντιγόνου για COVID 19 για να τους επιτραπεί η είσοδος. Η θερμομέτρηση είναι υποχρεωτική για κάθε εισερχόμενο στις εγκαταστάσεις και με θερμοκρασία πάνω από 37 δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος
10) Επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, αλλά ΜΟΝΟ για:
α) Θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης
β) Ανήλικοι 13 έως 17 με μοριακό τέστ 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών
γ) Ανήλικοι έως 12 ετών με self test την ημέρα του αγώνα

Ο έλεγχος γίνεται στην είσοδο με την εφαρμογή «COVID FREE GR» που μπορείτε να κατεβάσετε σε κάθε κινητό. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα