ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος δύο γυναικών

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος δύο γυναικών

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών η απάτη σε βάρος 2 ηλικιωμένων γυναικών (Αδελφές ηλικίας 81 και 76 ετών) που έγινε στο Αηδονοχώρι Σερρών.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο που αναφέρει:

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος 2 ηλικιωμένων γυναικών που τις απέσπασαν 150.000 ευρώ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων που εξαπάτησαν τις αδελφές με το πρόσχημα ότι υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς στο σπίτι λόγω ηλεκτρολογικής βλάβης.

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί απάτη σε βάρος 2 ηλικιωμένων γυναικών, που έγινε πριν λίγες ημέρες σε χωριό των Σερρών και τις απέσπασαν 150.000 ευρώ.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 2 ημεδαπών ανδρών, για το αδίκημα της απάτης κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, το πρωί της 4ης Ιανουαρίου 2023 οι προαναφερόμενοι άνδρες, επιβαίνοντας σε όχημα πήγαν στο σπίτι των 2 ηλικιωμένων γυναικών, όπου ο ένας εξ αυτών μπήκε στο σπίτι ως δήθεν υπάλληλος της ΔΕΗ και ισχυρίστηκε ότι υπάρχει βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.
Ζήτησε από τις 2 ηλικιωμένες να συγκεντρώσουν τα χρήματα που είχαν στο σπίτι, με το πρόσχημα ότι δήθεν κινδυνεύουν να καταστραφούν, καθώς υπάρχει πιθανότητα να προκληθεί πυρκαγιά.
Στη συνέχεια αφαίρεσε τα χρήματα που ανέρχονταν στις 150.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθουσών και διέφυγε επιβιβαζόμενος στο όχημα που τον ανέμενε ο δεύτερος άνδρας.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα