ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕπίθεση στη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ-ΕΠΟ

Επίθεση στη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ-ΕΠΟ

Επίθεση στη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ της ΕΠΟ Σταύρου Μάνταλου (Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας – Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία)

Το περιστατικό έγινε από αγνώστους έξω από το σπίτι τους το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2024.

Για την επίθεση στη σύντροφο του αναπληρωτή προέδρου, η ΕΠΟ και οι διαιτητές – βοηθοί της Super league ανακοίνωσαν:

1) Ανακοίνωση Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας.

2) Ανακοίνωση διαιτητών και βοηθών Super league
Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024.

Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε μια άνανδρη επίθεση, αυτή τη φορά σε ΓΥΝΑΙΚΑ. Οι διαβεβαιώσεις για αποκλιμάκωση της τεταμένης κατάστασης και οι ενέργειες για διαλεύκανση των επιθέσεων κατά των διαιτητών ήταν για άλλη μια φορά ευχολόγια και λόγια του αέρα.

Το υγιές ποδόσφαιρο κραυγάζει αλλά μάλλον δεν ακούει κανείς! Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειες σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου. Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα