ΑρχικήLIFE HOTΕπίσημο πρόγραμμα Γερακινείων 2023

Επίσημο πρόγραμμα Γερακινείων 2023

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

20:00. (Κεντρική Πλατεία Νιγρίτας)
Μοντέρνες χορογραφίες από τα τμήματα της Σχολής κλασικού μπαλέτου & μοντέρνων χορών «Ναταλί Θεοδωρίδου» και zumba από το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Νιγρίτας «Η Γερακίνα».
22:00. Συναυλία με τον Τόνι Σφήνο. Ο γνωστός performer και παρουσιαστής έρχεται με την μπάντα του, τους Playmates σε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με παλιές αγαπημένες αλλά και μοντέρνες επιτυχίες. Μια μεγάλη μουσική αναδρομή από τις δεκαετίες του 60′, 70′, 80′ αλλά και του σήμερα, διασκευασμένα με τον μοναδικό ήχο του εκρηκτικού και μοναδικό στο είδος του, καλλιτέχνη σε μία συναυλία γεμάτη κέφι και χορό που πάντα μένει αξέχαστη στους θεατές. Είσοδος ελεύθερη!

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

21:00. Υποδοχή αιμοδοτικής φλόγας της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην Πλατεία της Τερπνής.
21:30. Βραδιά παραδοσιακών χορών.
Συμμετέχουν: Σύλλογος Αετομιλιτσιωτών Γράμμου
Αδελφότητα Μικρασιατών «Ο Άγιος Πολύκαρπος»
Σύλλογος Ποντίων «Η Εύξεινος Λέσχη»
Εκπολιτιστικός Όμιλος Δημητριτσίου
Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής
Σύλλογος Γυναικών Νιγρίτας «Η Γερακίνα»
ΔΗΚΚΠΠΠΑ Δήμου Βισαλτίας
Συνοδεύει το μουσικό σχήμα «ΣΙΡΡΙΣ».

Κλείνει το άρθρο “Επίσημο πρόγραμμα Γερακινείων 2023” με το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

21:00. Υποδοχή αιμοδοτικής φλόγας της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών με διοργανωτές τον Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης στην Κεντρική Πλατεία Νιγρίτας.
22:00. Συναυλία με την Δέσποινα Βανδή. Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες των τελευταίων δεκαετιών. Συνεχώς εξελίσσεται και δημιουργεί, δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχώς θέτει τον πήχη υψηλότερα. Δοκιμάζει, ρισκάρει, πειραματίζεται και πάντα τα καταφέρνει. Έχει αστείρευτο ταλέντο και αποτελεί μία πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα που ξεχωρίζει πάντα για τις επιλογές και τις συνεργασίες της, αλλά και για την μαγευτική της παρουσία στη σκηνή! Είσοδος ελεύθερη στην Κεντρική Πλατεία Νιγρίτας.

Καλή επιτυχία.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα