ΑρχικήLIFE HOTΕπίσημο πρόγραμμα Γερακινείων 2023

Επίσημο πρόγραμμα Γερακινείων 2023

Επίσημο πρόγραμμα Γερακινείων 2023

Από το Δήμο Βισαλτίας ανακοινώθηκε το επίσημο πρόγραμμα Γερακινείων 2023, που θα αρχίσει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με «Street Football 5×5» με Βασίλη Χατζηπαναγή και θα κλείσει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 με Δέσποινα Βανδή.

Το Φεστιβάλ Πολιτισμού και Παράδοσης το διοργανώνει ο Δήμος Βισαλτίας και το Δ.Η.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α. με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών – Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ).

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

18:00. «Street Football 5×5» στο κέντρο της Νιγρίτας, σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα «ΝΙΓΡΙΤΑ 2018». Συμμετέχουν μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Επίσημος προσκεκλημένος ο «μάγος» της μπάλας, Βασίλης Χατζηπαναγής. Δηλώσεις συμμετοχής στο https://forms.gle/jqad81pS4TobnDxm9

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 (ΠΕΡΙΟΧΗ «ΤΣΑΚΑΛΑΔΕΣ»)

20:30 Επίσημη έναρξη Φεστιβάλ Πολιτισμού & Παράδοσης «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2023» με την αναπαράσταση της πτώσης της Γερακίνας στο πηγάδι, με τη συνοδεία μουσικής από νταούλια και ζουρνάδες.

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 (ΠΕΡΙΟΧΗ «ΤΣΑΚΑΛΑΔΕΣ»)

21:00. Θεατρική Παράσταση TOC TOC του Laurent Baffie, από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Σιδηροκάστρου. Μια ανατρεπτική, ξεκαρδιστική παράσταση, βασισμένη στην ίδια τη ζωή, που προάγει την “ανθρωπιά” και την ενσυναίσθηση. Σκηνοθεσία: Γιώργος Καρύδας. Παίζουν: Σάββας Λεζκίδης, Αθηνά Μικρέλη, Ελένη Πλατή, Ειρήνη Κωνσταντινίδου, Βασίλης Αναστασιάδης, Φωτεινή Λυρίδου.

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ)

19:00. Εικαστικές δραστηριότητες σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Βισαλτίας στην Πλατεία Δημαρχείου. Ανοιχτή εκδήλωση για τα παιδιά.
20:00. Μοντέρνος χορός από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Βισαλτίας.
20:30.  (Περιοχή «Τσακαλάδες»)
«Τα παραμύθια της Γερακίνας» με φόντο το πηγάδι στην περιοχή “Τσακαλάδες” στη Νιγρίτα. Αφήγηση και παράσταση «μαύρου» κουκλοθέατρου. Αφήγηση παραμυθιών: Πηνελόπη Καλαμπαλίκα, σκηνικά-κούκλες: Κυριάκος Θεοδωρίδης & Λευτέρης Πουλάκης. Ανοιχτή εκδήλωση για τα παιδιά.

22:00. Ροκ βραδιά με το μουσικό συγκρότημα «Talking P.I.G.S.».
Ο Φώτης Φωτιάδης (φωνή) και ο Γιώργος Βούζος (κιθάρες, φωνητικά) δραστηριοποιούνται μαζί τα τελευταία 30 χρόνια, δημιουργώντας μουσικά σχήματα (Transit, Meltdown)και γράφοντας τα δικά τους τραγούδια.
Από το 2014 με τον Γιάννη Ποιμενίδη (βιολί) δημιουργούν τους Talking P.I.G.S κυκλοφορώντας τραγούδια με σύγχρονους προβληματισμούς … ανεργία, μετανάστευση ,οικονομική κατάσταση αλλά και για τον έρωτα.
Τραγούδια τους κυκλοφορούν στο YouTube.
Μαζί τους οι: Πάρης Κράλης (μπάσο), Κων/νος Μουτάφης (τύμπανα), Ηλίας Θεοδώρου (βιολί).

Συνέχεια στο επίσημο πρόγραμμα Γερακινείων 2023 με το πρόγραμμα των υπόλοιπων ημερών, που θα βρείτε στην επόμενη σελίδα, κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα