ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕπισκευή και ανασκευή της γέφυρας στο Καστανοχώρι

Επισκευή και ανασκευή της γέφυρας στο Καστανοχώρι

Επισκευή και ανασκευή της γέφυρας στο Καστανοχώρι Βισαλτίας

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας – Σερρών ενημερώνει ότι συνεχίζεται η επισκευή και ανασκευή της γέφυρας στο Καστανοχώρι. Στο τέλος του δελτίου υπάρχει σχόλιο του Δημάρχου Μασλαρινού Αθανάσιου για τα οφέλη του παραπάνω έργου.

Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί το σχετικό δελτίο τύπου.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η ανακατασκευή-επισκευή της Γέφυρας Καστανοχωρίου που εντάσσεται στο έργο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Ο. 17 (ΧΟΥΜΝΙΚΟ-ΣΙΤΟΧΩΡΙ-ΙΒΗΡΑ ΔΙΑ ΛΕΥΚΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟΧΩΡΙ».

Την πορεία εξέλιξης του έργου επίβλεψε με επιτόπια επίσκεψη, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός. Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Καστανοχωρίου, κ. Μιχάλη Μπουρμπούλα και συνομίλησαν με τον εργολάβο για την πορεία του έργου.

Να θυμίσουμε ότι η πίστωση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού της χώρας.

ΕπισκευήΣε σχόλιο του ο Δήμαρχος Βισαλτίας ανέφερε: “Πρόκειται για ένα τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου Βισαλτίας που εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό συνδημοτών μας και η ανακατασκευή της γέφυρας αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής από το 2018.
Οι εργασίες προχωρούν ικανοποιητικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να απολαμβάνουν την ασφαλή διέλευση από το σημείο”.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα