ΑρχικήLIFE HOTΗ Έλλη Κοκκίνου δε θα τραγουδήσει στην Πολιτεία των Ευχών

Η Έλλη Κοκκίνου δε θα τραγουδήσει στην Πολιτεία των Ευχών

Η Έλλη Κοκκίνου δε θα τραγουδήσει στην Πολιτεία των Ευχών στις Σέρρες

Η προγραμματισμένη εκδήλωση, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πολιτείας των Ευχών, όπου θα εμφανιζόταν η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, αναβάλεται.

Με ανακοίνωσή της η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) αναφέρει ότι λόγω προβλημάτων υγείας η Έλλη Κοκκίνου δε θα τραγουδήσει.

Περισσότερα στη σχετική ανακοίνωση της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Λόγω ίωσης που ταλαιπωρεί την Έλλη Κοκκίνου τις τελευταίες ημέρες, ο γιατρός της συνέστησε να μη τραγουδήσει (κυρίως) σε ανοιχτό χώρο, προκειμένου να μη χειροτερέψει η κατάσταση της.

Η Έλλη Κοκκίνου δε

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, στην πλατεία Ελευθερίας στην πόλη των Σερρών.

Για την ιστορία η Πολιτεία των Ευχών άρχισε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 με το συγκρότημα “ΟΝΙΡΑΜΑ” και θα λήξει την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 με Σερραίους καλλιτέχνες.

Κλείνει το άρθρο, με την αναφορά του προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ, Γεώργιου Ταΐρη, στο πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών 2023 – 2024 που θα βρείτε κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα