ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚαμπάνια αλληλεγγύης για τον μικρό Μάριο

Καμπάνια αλληλεγγύης για τον μικρό Μάριο

Καμπάνια αλληλεγγύης για τον μικρό Μάριο

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας (Super League 2) ανακοίνωσε ότι η Betsson Foundation σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος διοργανώνουν καμπάνια αλληλεγγύης για την υποστήριξη του μικρού Μάριου από τη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα στη σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:

Με τον Μάριο προχωράμε μαζί!

O μικρός Μάριος, πάσχει από Σάρκωμα Ewing στο γόνατο και σε μερικές μέρες θα χειρουργηθεί από Γάλλο χειρουργό, o όποιος θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του παρότι η συγκεκριμένη επέμβαση θα κόστιζε περίπου 45.000€.

Στη συνέχεια όμως ξεκινάει ένας πολύ δύσκολος αγώνας για το παιδί, με τουλάχιστον 2 – 3 χρόνια αποκατάστασης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Το Betsson Foundation ((Iστοσελίδα για online δωρεές σε ότι αφορά όλες τις κοινωφελείς ενέργειες που πραγματοποιεί η εταιρία Betsson) μαζι με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) δημιούργησαν την καμπάνια αλληλεγγύης για την έμπρακτη υποστήριξη του μικρού Μάριου από τη Θεσσαλονίκη ενάντια στην μάχη του με τον καρκίνο.

Αποφάσεις ΕΠΟ για πρωτάθλημα & κύπελλο Super League 1 και πρωτάθλημα Γ Εθνικής.

Όλοι μας στην Super League 2, μπορούμε να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια κάνοντας μια δωρεά στο https://betssondonates.gr/ .

Η καμπάνια θα έχει διάρκεια ένα μήνα και κάθε ποσό που μπορεί κάποιος να προσφέρει είναι ικανό να κάνει τη διαφορά στην αποκατάσταση αλλά και για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του Μάριου!

Αποφάσεις ΔΣ Super League 2 Τετάρτης 28 Ιουνίου 2023.

Κλείνει το άρθρο “Καμπάνια αλληλεγγύης για τον μικρό Μάριο” με την ευχή όλων μας για ότι το καλύτερο.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα