ΑρχικήLIFE HOTΚαρναβάλι Σοχού 2024 όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Καρναβάλι Σοχού 2024 όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Ώρα 18:30
«ΡΟΥΜΠΑ»
Το νυφικό του γάμου μεταφέρεται από το σπίτι του γαμπρού στο σπίτι της νύφης, συνοδεία παραδοσιακής μουσικής (ζουρνάδες & νταούλια, με την παρέα του Ηλία Σταμπουλή και του Γιάννη Ζουρνατζή). Συγκέντρωση εθελοντών – επισκεπτών στο χώρο του ΚΑΠΗ ΣΟΧΟΥ.
Σπίτι γαμπρού: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΟΧΟΥ, στο ακίνητο κληρονόμων «Καρακόλη» απέναντι από το καφέ «ΧΑΓΙΑΤΙ».
Σπίτι νύφης : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΟΧΟΥ, στο ακίνητο οικογένειας π. Δημάρχου Παναγιώτη Καρακόλη, απέναντι από αρτοποιείο «Κουζούφη»
Σπίτι παραδοσιακό ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΟΧΟΥ, στην κάτω Αγορά στο ακίνητο Ελένης Προίκα (δίπλα στο κατάστημα «ΟΚΤΩ». Όλοι οι συμμετέχοντες πολιτιστικοί σύλλογοι – κάτοικοι και επισκέπτες «χαρεύουν» με νταούλια και ζουρνάδες και παρασέρνουν τον κόσμο σε ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι γάμου.

Ώρα 20:00
«ΖΑΠΟΥΣ»
Το γλέντι συνεχίζεται με το άναμμα της «καθαρτήριας» φωτιάς στις τοποθεσίες Πλατεία Εθνικής Αντίστασης («ΚΟΥΜΛΟΥΚ»), και στην Κεντρική Πλατεία Σοχού, στήνονται εστίες φωτιάς για τον εξαγνισμό της φύσης. Γλέντι στην κεντρική πλατεία του Σοχού.

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Κεντρική πλατεία Σοχού
Ώρα 11:00 π.μ. – 12:30
«ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ»
1. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ
2. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
3. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ και ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ» ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Με τη συνοδεία των μουσικών της «BRONZA BANDA»

Ώρα 12:30 – 18:00
Ο γάμος της Αράπκας – Παρωδία γάμου

Στέκια
Στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ (Ακίνητο οικογένειας π. Δημάρχου Καρακόλη) – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΟΧΟΥ. Προετοιμασία και ντύσιμο.
Στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ : «Το ξύρισμα του γαμπρού».
Στη θέση ΔΥΟ ΒΡΥΣΙΑ (οικία ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΤΤΑ) : «Οι συγγενείς του κουμπάρου».

Σε όλες τις εστίες θα υπάρχουν κεράσματα, γλέντι και χορός με χάλκινα, ζουρνάδες, νταούλια.

Κλείνει το άρθρο “Καρναβάλι Σοχού 2024 – πρόγραμμα εκδηλώσεων” με το πρόγραμμα της Καθαρά Δευτέρας, 18 Μαρτίου 2024, που θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα