ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚΔΑΠ Βισαλτίας δωρεάν τα παιδιά που αποκλείστηκαν με πρόταση Λ. Ψαρρά

ΚΔΑΠ Βισαλτίας δωρεάν τα παιδιά που αποκλείστηκαν με πρόταση Λ. Ψαρρά

ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Βισαλτίας δωρεάν τα παιδιά που αποκλείστηκαν με πρόταση Λ. Ψαρρά

Μετά από πρόταση του προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Β (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Βισαλτίας) Ψαρρά Λεωνίδα, τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου, Μασλαρινού Αθανάσιου και τη λήψη απόφασης από το Δ.Σ του παραπάνω φορέα τα παιδιά που αποκλείστηκαν θα φιλοξενηθούν δωρεάν στις δομές του Δήμου Βισαλτίας.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου που αναφέρει:

ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι εξελίξεις που σημειώθηκαν και φέτος, σε ό,τι αφορά στο θέμα του αποκλεισμού χιλιάδων παιδιών από τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης στα τμήματα των ΚΔΑΠ, είναι τέτοιες που επιβάλλουν, με τον πιο επιτακτικό τρόπο, τη διευκόλυνση των μητέρων σε οικογενειακό και εργασιακό επίπεδο.

Μνημόσυνο για τα θύματα _ Παράταση θητείας αντιδηµάρχων ΒισαλτίαςΚατανοώντας τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν και φιλοδοξώντας να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο οι ανάγκες των οικογενειών που εμπιστεύτηκαν και επέλεξαν και φέτος τις δημοτικές δομές ΚΔΑΠ, μετά από πρόταση του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βισαλτίας, κ. Λεωνίδα Ψαρρά, την σύμφωνη γνώμη και στήριξη του Δημάρχου, κ. Αθανάσιου Μασλαρινού και την θετική ψήφο του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.ΔΗ.Β., αποφασίστηκε να εξυπηρετηθούν οι μητέρες που ενώ διέθεταν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών δεν πήραν voucher, φιλοξενώντας δωρεάν τα παιδιά τους στις δομές του Δήμου Βισαλτίας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και μέριμνας, η Κ.Ε.ΔΗ.Β, για την περίοδο 2021-2022 θα δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν δωρεάν σε ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, αθλητικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, με την καθοδήγηση και την αρωγή των εξειδικευμένων εκπαιδευτών και εμψυχωτών στις 8 δομές του Δήμου Βισαλτίας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα