ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚουλούρια νηστίσιμα κ. Αθηνάς Τερζάκη

Κουλούρια νηστίσιμα κ. Αθηνάς Τερζάκη

Κουλούρια νηστίσιμα κ. Αθηνάς Τερζάκη

 Επίκαιρη συνταγή για τους φίλους και φίλες της ιστοσελίδας μας και μια καλή ευκαιρία να καλύψετε δημιουργικά το χρόνο σας ενώ παραμένετε στο σπίτι σας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Στο τέλος του άρθρου υπάρχει Link με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τις ευπαθείς ομάδες.

ΥΛΙΚΑ
1 φαρινάπ
1/2 κούπα αραβοσιτέλαιο
½ βιτάμ
½ κούπα κρασί λευκό
½ κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 σακουλάκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υγρά υλικά και τελευταίο βάζουμε το αλεύρι μας, ώστε η ζύμη μας να είναι μαλακή. Μέσα στη ζύμη βάζουμε το μισό σακουλάκι σουσάμι. Κατόπιν πλέκουμε τις πλεξούδες και τις πασπαλίζουμε με το σουσάμι γύρω γύρω. Τις βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.

Μια εύκολη, υπέροχη συνταγή για εσάς τα παιδάκια σας και ολόκληρη την οικογένεια. Μη διστάσετε να τη δοκιμάσετε , είναι τόσο υπέροχη όσο και εύκολη και σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει. 

Είναι μία συνταγή που μπορείτε να την παρασκευάσετε τις ημέρες της Σαρακοστής, πριν και μετά από αυτήν,  καλύπτοντας τις ημέρες της νηστείας και όχι μόνο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Κλείνοντας το άρθρο “Κουλούρια νηστίσιμα κ. Αθηνάς Τερζάκη”, περισσότερα υπέροχα φαγητά – γλυκά θα βρείτε στην κατηγορία ΣΥΝΤΑΓΕΣ του ιστολογίου μας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνταγή.

  Κάνοντας κλικ στα περισσότερα θα βρείτε τις οδηγίες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα