ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜεταγραφή του Αποστολόπουλου στον Ολυμπιακό

Μεταγραφή του Αποστολόπουλου στον Ολυμπιακό

Μεταγραφή του Αποστολόπουλου στον Ολυμπιακό

Το σήριαλ της μεταγραφής του Απόστολου Αποστολόπουλου ξεκίνησε πριν από τον Αύγουστο του 2019 όταν οι Κρητικές ιστοσελίδες έγραφαν ότι θεωρείτε σίγουρη η μεταγραφή του στον ΟΦΗ και ότι είναι θέμα ημερών να μπουν οι υπογραφές !!!

Στην πορεία ήρθε η προφορική συμφωνία της διοίκησης του Πανσεραϊκού με την Ολλανδική Βίλεμ, Φεβρουάριος 2020, για να αγωνιστεί στο εξωτερικό αλλά ο κορωνοϊός χάλασε τα σχέδια των δύο ομάδων.

Με ανακοίνωση, Απρίλιος 2020, το Δ.Σ της ομάδας των Σερρών αναφέρει ότι:

“Τα μέλη της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό των «λιονταριών» καθώς και τα ΜΜΕ, ότι ο Αποστόλης Αποστολόπουλος, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας και δεν ισχύει η προφορική συμφωνία με την Ολλανδική Βίλεμ”.

Ακούστηκε ότι συζητήθηκε η μεταγραφή για Θεσσαλονίκη στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά ο Ολυμπιακός κέρδισε τον 17χρονο αριστερό μπακ που θα πάει να συναντήσει τον επίσης αριστερό μπακ, Κωνσταντίνο Τσιμίκα, που και αυτός προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού.

Για τη μεταγραφή ακούγετε ότι θα κοστίσει περίπου στις 100.000 Ευρώ και ότι η Σερραϊκή ομάδα θα έχει μπόνους από τυχόν μεταπώληση του ποδοσφαιριστή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη νέα σεζόν 2020-21 θα ακολουθήσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού αλλά το που θα αγωνιστεί θα αποφασιστεί αργότερα.

Ένας από τους βασικούς λόγους της επιλογής του Ολυμπιακού ήταν ότι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είναι ο Πασχάλης Τουντούρης που έκανε τη μεταγραφή του Τσινίκα στην ίδια ομάδα και σίγουρα δεν παραβλέπουμε και τους προσωπικούς !!!

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος είναι γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου 2002 και είναι “γέννημα – θρέμμα” του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.
Ο πατέρας του, Τάσος Αποστόλοπουλος, παλιός τερματοφύλακας, προπονητής σε ερασιτεχνικά σωματεία και τα τελευταία χρόνια διετέλεσε προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού.

Κλείνει το άρθρο “Μεταγραφή του Αποστολόπουλου στον Ολυμπιακό” με την ενημέρωση ότι αν και θεωρείται ότι η μεταγραφή έγινε, μέχρι που γράφεται το άρθρο, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις ομάδες.

Τελευταίες έγκυρες πληροφορίες του panseraikos.gr επιβεβαιώνουν τη μεταγραφή, μάλιστα μας ενημερώνουν ότι οι συζητήσεις άρχισαν τον Απρίλιο, οι υπογραφές έχουν “πέσει”, μετά τις πανελλαδικές θα κατέβει στον Πειραιά και είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί επίσημα από τις δύο ομάδες η μεταγραφή.

Καλή επιτυχία Απόστολε.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα