ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρωταθλητές Σερρών 2019-20 & κατάργηση Β κατηγορίας

Πρωταθλητές Σερρών 2019-20 & κατάργηση Β κατηγορίας

Πρωταθλητές Σερρών 2019-20 & κατάργηση Β κατηγορίας

Την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 συνεδρίασε το Δ.Σ της τοπικής Ένωσης ποδοσφαίρου νομού Σερρών με βασικά θέματα:
1. Επικύρωση των βαθμολογιών στα πρωταθλήματα όλων των τοπικών κατηγοριών (Επίλεκτη, Ανώτερη, Β΄ Κατηγορία).
2. Τροποποίηση της προκήρυξης των πρωταθλημάτων και κυπέλλου ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020.

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν ομόφωνα στο παραπάνω Δ.Σ είναι:

Επίλεκτη κατηγορία.
Η ομάδα Εθνικός Σιδηροκάστρου ανακηρύσσετε πρωταθλητής για τη σεζόν 2019-20 και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική.
Οι ομάδες της κατηγορίας για την επόμενη σεζόν από δώδεκα (12) θα γίνουν δεκαέξι(16) χωρίς να υποβιβαστεί καμία ομάδα στην ανώτερη κατηγορία.

Ανώτερη κατηγορία.
Πρωταθλητής στον πρώτο όμιλο ανακηρύχτηκε ο Κεραυνός Μεγαλοχωρίου, στο δεύτερο η ομάδα του Αγίου Πνεύματος, οι οποίες θα ανέβουν στην Επίλεκτη κατηγορία. Μαζί με τους πρωταθλητές θα ανέβουν και “τα σωματεία που τερμάτισαν στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα στην ενιαία κατάταξη¨ που είναι ο Ολυμπιακός Ροδόπολης και Άρης Δραβήσκου.
Ακόμη “θα αποκτήσει δικαίωμα προβιβασμού(εφόσον δηλώσουν συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική, όλες οι ομάδες που προβλέπεται να αγωνιστούν τη σεζόν 2020-2021 σε αυτή) και ακόμη ένα σωματείο, το οποίο θα προκύψει έπειτα από κλήρωση που θα γίνει μεταξύ αυτών που τερμάτισαν στην 3η θέση κάθε ομίλου, δηλαδή Νίκη Χριστός και Μ. Αλέξανδρος Ν.Ζίχνης.
Για την επόμενη σεζόν δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Β κατηγορία.
Πρωταθλητής στον πρώτο όμιλο ανακηρύχτηκε ο Πυθαγόρας Κ. Δένδρων και στο δεύτερο η ομάδα του Σκουτάρεως (Σπάρτακος).
Από τη νέα σεζόν καταργείτε η δεύτερη κατηγορία και όλες οι ομάδες θα αγωνίζονται στην ανώτερη όπως και οι ανενεργές ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Κύπελλο.
Θα γίνει κλήρωση για την ανάδειξη της κυπελλούχου,ανάμεσα σε Ανατολή και Δόξα Κ. Καμήλας, ομάδας που θα λάβει μέρος και στο Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2020-2021.

Παιδικό.
Πρωταθλητής για την Κ-16 η ομάδα του Πανσερραϊκού και τέλος “αποφασίζει την οριστική λήξη των πρωταθλημάτων των λοιπών κατηγοριών Κ14-Κ12-Κ10”.

Κλείνοντας το άρθρο “Πρωταθλητές Σερρών 2019-20” να σας ενημερώσουμε ότι η επικύρωση των βαθμολογιών έγινε σύμφωνα με την τροπολογία 275/45 – 23.04.2020 και σύμφωνα με τη βαθμολογία των ομάδων κατά την ημέρα που αποφασίστηκε η διακοπή των πρωταθλημάτων, ακόμη μην παραλείψετε να διαβάσετε για τη μεταγραφή του Αποστολόπουλου από τον Πανσερραϊκό στον Ολυμπιακό.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα