ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜε εξουσιοδότηση οι δηλώσεις ΟΣΔΕ, ξαναρχίζουν

Με εξουσιοδότηση οι δηλώσεις ΟΣΔΕ, ξαναρχίζουν

Με εξουσιοδότηση οι δηλώσεις ΟΣΔΕ, επαναλειτουργία του Συστήματος υποδοχής αιτήσεων ΟΣΔΕ 2020

 Άλλη μια καινοτομία λόγω του κορωνοϊού από τον ΟΠΕΚΕΠΕ που αφορά τις δηλώσεις κορμού για το 2020 που προ ολίγων ημερών είχε διακοπή.
Σας μεταφέρουμε το σχετικό άρθρο από την ιστοσελίδα του παραπάνω φορέα.

<< Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνει ότι έχει τεθεί και πάλι σε λειτουργία το σύστημα υποδοχής των αιτήσεων ΟΣΔΕ 2020.

H υποβολή των αιτήσεων στα κατά τόπους πιστοποιημένα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ), θα πραγματοποιείται μόνο με απομακρυσμένη επικοινωνία μεταξύ του παραγωγού και των υπαλλήλων των Κέντρων, τα δε δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά ή εναλλακτικά με τη χρήση είτε ταχυδρομείου, είτε υπηρεσιών ταχυδιανομής (κούριερ).

Οι παραγωγοί θα καταθέτουν τις αιτήσεις τους εξουσιοδοτώντας ηλεκτρονικά εκπρόσωπο του ΚΥΔ, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο των εξουσιοδοτήσεων.

Είναι προφανές ότι τα ΚΥΔ οφείλουν να έχουν ειδικό πλαίσιο λειτουργίας, εναρμονισμένο με τα έκτακτα μέτρα λόγω κορονοϊού, ώστε να συνεχισθεί ομαλά η διαδικασία της υποβολής.

Είναι ευθύνη των ΚΥΔ η λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας των υπαλλήλων τους και των εξυπηρετούμενων παραγωγών και οι παραγωγοί οφείλουν να συμμορφώνονται με αυτά.

Τέλος να σημειωθεί ότι παρέχεται η δυνατότητα απευθείας υποβολής της δήλωσης από τον παραγωγό, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΟΠΕΚΕΠΕ. >>

  Κλείνοντας το άρθρο “Με εξουσιοδότηση οι δηλώσεις ΟΣΔΕ” να σας δώσουμε τα Link όπου μπορείτε να κάνετε εγγραφή για να έχετε πρόσβαση στις Online εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ.
   Εγγραφή και πρόσβαση στις Online εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα