ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜε κλήρωση θα αναδειχθεί ο κυπελλούχος των ΕΠΣ

Με κλήρωση θα αναδειχθεί ο κυπελλούχος των ΕΠΣ

Με κλήρωση θα αναδειχθεί ο κυπελλούχος των ΕΠΣ και όχι μόνο

Την Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020, συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης η Εκτελεστική Επιτροπή (Ε.Ε) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), με τη συμμετοχή του εκπροσώπου της UEFA κ. Μάριου Γεωργίου και πήρε αποφάσεις για το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην εποχή του κορωνοϊού.

Μία από τις αποφάσεις είχε σχέση με την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων των τοπικών ΕΠΣ και της Γ Εθνικής κατηγορίας με ανάδειξη πρωταθλητή, των πρώτο μέχρι τώρα στο βαθμολογικό πίνακα.

Η απόφαση έλεγε:
“Αναστέλλεται οριστικά, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., περιόδου 2019-20.
Για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων.
Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21.
Για τη διαδικασία ανόδου, σε περίπτωση ισοβαθμιών ομάδων ισχύουν οι διατάξεις του ΚΑΠ και για την περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός ομίλων Α’ κατηγορίας τα κριτήρια πολλαπλών ομίλων της UEFA.
Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων έχουν δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους, βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού.
Οι τελικές αποφάσεις για την Γ΄ Εθνική θα ληφθούν κατόπιν νεότερης εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων”.

Με νέα ανακοίνωση η ΕΠΟ διευκρινίζει, ότι με κλήρωση θα αναδειχθεί ο κυπελλούχος των ΕΠΣ και του κυπέλλου της Γ Εθνικής.

“Στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε η ανάδειξή του θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ευθύνη διενέργειας της σχετικής διαδικασίας έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων”.

Στην τοπική ένωση των Σερρών στην κλήρωση θα μπουν οι ομάδες: Ανατολή και Δόξα Κάτω Καμήλας (ομάδα Γ Εθνικής).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα