ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΝέα επιτυχία του Αστυνομικού τμήματος Βισαλτίας Σερρών

Νέα επιτυχία του Αστυνομικού τμήματος Βισαλτίας Σερρών

Νέα επιτυχία του Αστυνομικού τμήματος Βισαλτίας Σερρών

Από το Αστυνομικό τμήμα της Βισαλτίας – Σερρών εξιχνιάστηκαν απάτες σε ηλικιωμένους που έγιναν τον προηγούμενο μήνα σε περιοχές της Π.Ε Σερρών.
Αυτά αναφέρει το γραφείο ενημέρωσης δημοσιογράφων Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Αστυνομίας με χθεσινό, 29-4-2021, δελτίο τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ανδρών, προσποιούνταν τον υπάλληλο της ΔΕΗ και ισχυρίζονταν ότι υπάρχει ηλεκτρολογική βλάβη στην οικία

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας συνολικά 3 περιπτώσεις απάτης και απόπειρας απάτης σε βάρος ηλικιωμένων, που έγιναν τον Μάρτιο του 2021 σε περιοχές των Σερρών.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ανδρών για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι άνδρες επιβαίνοντας σε όχημα, πήγαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων, όπου ο ένας από αυτούς εμφανίζονταν ως υπάλληλος της ΔΕΗ και ισχυρίζονταν ότι υπάρχει ηλεκτρολογική βλάβη στην οικία.
Στη συνέχεια ζητούσε να συγκεντρώσουν τα χρήματα και κοσμήματα που είχαν στο σπίτι σε ασφαλές σημείο, ώστε δήθεν να προστατευθούν από πιθανή πρόκληση πυρκαγιάς, τα οποία στη συνέχεια αφαιρούσε και επιβιβάζονταν στο όχημα που τον ανέμενε ο συνεργός του.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι εφαρμόζοντας την παραπάνω μεθοδολογία κατάφεραν να αφαιρέσουν από 2 σπίτια ηλικιωμένων συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.570 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

Επιπλέον προσπάθησαν να εξαπατήσουν ακόμα μία ηλικιωμένη γυναίκα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Κλείνει το άρθρο “Νέα επιτυχία του Αστυνομικού τμήματος Βισαλτίας Σερρών” με τις συμβουλές της Ε.Α για πρόληψη και αποφυγή περιστατικών σαν το παραπάνω που θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα