ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟι 4 ομάδες των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας σεζόν 2023-24

Οι 4 ομάδες των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας σεζόν 2023-24

Πολλά γκολ στα προημιτελικά

Με “βροχή” από 15 γκολ στα τέσσερα δεύτερα παιχνίδια ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση, ενώ άλλα 13 είχαν επιτευχθεί στα πρώτα. Συνολικά στη φετινή διοργάνωση έχουν σημειωθεί 250 γκολ με υψηλό μέσον όρο, 2.91 γκολ ανά αγώνα.

Ο Στέφανος Τζίμας έγινε η τρίτος νεότερος παίκτης που σκόραρε στο φετινό Κύπελλο, σε ηλικία 18 ετών και 24 ημερών, αλλά πρώτος μεταξύ επαγγελματιών.

Πρόσωπο της ημέρας ήταν ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς, με το θεαματικό γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα του Περιστερίου και έδωσε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό, δευτερόλεπτα πριν την παράταση. Τον δρόμο είχε ανοίξει ο Ρούμπεν Πέρεθ, με το πρώτο του γκολ με τους “πράσινους” μετά από 108 παιχνίδια.

Σκόρερ

5 γκολ: Παναγιώτης Κατσαμάγκας (Απόλλων Παραλιμνίου)
4 γκολ: Γιάννης Λουκίνας (Καλλιθέα), Σταμάτης Σαπαλίδης (Αστέρας Καισαριανής), Αλέξανδρος Νατσιόπουλος (Αχαρναϊκός).

Κλείνει το άρθρο “Οι 4 ομάδες των ημιτελικών του κυπέλλου” με την ενημέρωση ότι όλα τα αποτελέσματα του κυπέλλου θα τα βρείτε κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα