ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΈληξε η εξέγερση στις φυλακές Νιγρίτας

Έληξε η εξέγερση στις φυλακές Νιγρίτας

Έληξε η εξέγερση στις φυλακές Νιγρίτας

Σύμφωνα με την πληροφορία που μετέδωσε η ΕΡΤ Σερρών λίγο πριν τα μεσάνυχτα εκδηλώθηκε εξέγερση με την άρνηση των κρατούμενων να μπούνε στα κελιά τους.

Με την επέμβαση της εξωτερικής φρουράς των φυλακών και με τη συνδρομή από δύο διμοιρίες ΜΑΤ αποκαταστάθηκε η τάξη των πραγμάτων τα ξημερώματα της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2024.

Περισσότερα στη σχετική ανάρτηση της ΕΡΤ Σερρών (Βασίλης Αναστασιάδης) με τίτλο “Σέρρες: Εξέγερση στις φυλακές Νιγρίτας” που αναφέρει:

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νιγρίτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών λίγο πριν τα μεσάνυχτα 60 κρατούμενοι δεν δέχονταν να μπούνε στα κελιά τους, ενώ κάποιοι από αυτούς έβαλαν φωτιά στα παπλώματα τους.

Ακολούθησε επέμβαση της ειδικής εξωτερικής φρουράς των φυλακών με τη συνδρομή από δύο διμοιρίες ΜΑΤ από Σέρρες και Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Περίπου στις 4 έληξε η εξέγερση χωρίς κάποιον τραυματισμό.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα