ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟλοκληρώθηκαν τα Γερακίνεια 2023 με τη Δέσποινα Βανδή

Ολοκληρώθηκαν τα Γερακίνεια 2023 με τη Δέσποινα Βανδή

Ολοκληρώθηκαν τα Γερακίνεια 2023 με τη Δέσποινα Βανδή

Δελτίο τύπου Δήμου Βισαλτίας (Νιγρίτα 11 Σεπτεμβρίου 2023)

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Βραδιά παραδοσιακού χορού

Γεμάτο παράδοση, τραγούδι και χορό ήταν το βράδυ της Παρασκευής. Συμμετείχαν: Σύλλογος Αετομηλιτσιωτών Γράμμου, Αδελφότητα Μικρασιατών «Ο Άγιος Πολύκαρπος», Σύλλογος Ποντίων «Η Εύξεινος Λέσχη», Εκπολιτιστικός Όμιλος Δημητριτσίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής , Σύλλογος Γυναικών Νιγρίτας «Η Γερακίνα» και τα τμήματα παραδοσιακού χορού του ΔΗΚΚΠΠΠΑ Δήμου Βισαλτίας. Τους χορευτές συνόδευσαν μουσικά το συγκρότημα του Πασχάλη Κοκκινόπουλου και το μουσικό σχήμα «ΣΙΡΡΙΣ». Όλοι οι χορευτές απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα των θεατών.

Βράβευση του Δήμου Σερρών και της Πυροσβεστικής

Ο Δήμος Βισαλτίας και το τμήμα Πολιτικής προστασίας του Δήμου ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την συμβολή και συμπαράσταση στην πρόσφατη πυρκαγιά στον ορεινό όγκο του Αηδονοχωρίου, προσέφερε τιμητική πλακέτα Στον Δήμο Σερρών και στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σερρών.

Ο Αντιδήμαρχος έργων και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Βαδικόλιας παρέδωσε τις πλακέτες, στον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Παναγιώτη Καρακολίδη, εκ μέρους του Δήμου Σερρρών, και στον αναπληρωτή Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νιγρίτας, κ. Χρήστο Δάρατζη εκ μέρους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σερρών.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Αποθεώθηκε ο Δέσποινα Βανδή από χιλιάδες θαυμαστές

Πρόγραμμα ΓερακινείωνΜε μία μεγαλειώδη συναυλία με την Δέσποινα Βανδή, έκλεισαν οι εκδηλώσεις του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου. Η Νιγρίτα “πλημμύρισε” από τους θαυμαστές της μοναδικής καλλιτέχνιδας , με την εκπληκτική φωνή και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία. Πάνω από 8.000 θεατές βρέθηκαν από νωρίς στο κέντρο της Νιγρίτας, για να απολαύσουν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και συναισθήματα.

Η Δέσποινα Βανδή με το που ανέβηκε στην κεντρική σκηνή των Γερακινέιων, δεν έκρυψε την συγκίνησή του από την ανταπόκριση και το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχθηκε από όσους, μικρούς και μεγάλους, βρέθηκαν κοντά της και τραγούδησαν μαζί της.

Η «Φλόγα της Αγάπης» στην πόλη της Νιγρίτας

Νωρίτερα το βράδυ του Σαββάτο, η Νιγρίτα υποδέχθηκε την «Φλόγα της Αγάπης» στο πλαίσιο της 21ης Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών. Λαμπαδηδρόμοι, από όλους τους συλλόγους του Δήμου Βισαλτίας που διατηρούν τράπεζα αίματος, μετέφεραν την φλόγα με την οποία ο Δήμαρχος Βισαλτίας άναψε τον βωμό που στήθηκε συμβολικά στην κεντρική πλατεία της Νιγρίτας.

Κλείνει το άρθρο “Ολοκληρώθηκαν τα Γερακίνεια 2023” με το πρόγραμμα της ..

Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023

Αναπαράσταση της πτώσης της Γερακίνας στο πηγάδι

Με την αναπαράσταση της πτώσης της Γερακίνας στο πηγάδι (είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας), από το τμήμα παραστάσεων του ΔΗΚΚΠΠΠΑ, έπεσε, το βράδυ της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου, η αυλαία του 41ου Φεστιβάλ Πολιτισμού και Παράδοσης «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2023».

Όταν κατέβουν οι φωτογραφίες θα τις βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα