ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜήνυμα για έναρξη νέας σχολικής χρονιάς από Δήμαρχο Βισαλτίας

Μήνυμα για έναρξη νέας σχολικής χρονιάς από Δήμαρχο Βισαλτίας

Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από το Δήμαρχο Βισαλτίας Αθανάσιου Μασλαρινού

Δελτίο τύπου Δήμου Βισαλτίας (Νιγρίτα 11 Σεπτεμβρίου 2023)

Μήνυμα Δημάρχου Βισαλτίας Αθανάσιου Μασλαρινού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

«Χαιρετίζω την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς.

Η σημερινή μέρα είναι δικαιωματικά αφιερωμένη στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους δασκάλους και στις δασκάλες σε όλες τις βαθμίδες της σχολικής εκπαίδευσης.

Το συναίσθημα της πρώτης ημέρας στο σχολείο είναι πραγματικά ανεπανάληπτο για όλους μας. Το πρώτο κουδούνι. Το χτυποκάρδι και η αγωνία της πρώτης γνωριμίας με τον δάσκαλο και τη δασκάλα. Η χαρά που ανταμώνουμε ξανά τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες, μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

Νέα παράταση Ο Δήμαρχος Μνημόσυνο για τα θύματα Παράταση θητείας αντιδηµάρχων Βισαλτίας Νέοι και του Δημάρχου Αντιδήμαρχος στη ΒισαλτίαΑγαπητά μου παιδιά, σήμερα ανοίγετε μία νέα, συναρπαστική σελίδα στον κόσμο της μάθησης, της γνώσης, της συμμετοχής, της δημιουργίας και της χαράς.
Σήμερα, ξεκινάτε μία μεγάλη περιπέτεια και ένα μεγάλο ταξίδι κατά τα οποία θα δοκιμαστούν η επιμονή και η συνέπειά σας στην κατάκτηση των στόχων σας. Ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πίστη στις δυνάμεις σας και στον εαυτό σας.

Πολύτιμοι συνοδοιπόροι στο ταξίδι της μάθησης, οι δασκάλες και οι δάσκαλοί σας, που θα σταθούν δίπλα σας και θα σας βοηθήσουν να θέσετε γερά θεμέλια για να κατακτήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και να γίνετε χρήσιμοι πολίτες για την κοινωνία μας.

Ειδικά για τους μαθητές και τις μαθήτριες της πρώτης δημοτικού, στα πρωτάκια μας, θέλω να στείλω μία μεγάλη αγκαλιά.
Σας καλωσορίζω στο σχολείο σας, που είμαι βέβαιος ότι θα γίνει η δεύτερη μεγάλη οικογένειά σας. Οι δάσκαλοί σας, σας περιμένουν με ανυπομονησία για να ξεκινήσετε μαζί το ταξίδι της γνώσης.

Υ.Γ (Διαχειριστής)
Καλή νέα σχολική χρονιά.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα