ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟμάδες Super League 1 & Super League 2 σεζόν 2022 & 2023

Ομάδες Super League 1 & Super League 2 σεζόν 2022 & 2023

Ομάδες Super League 1 & Super League 2 σεζόν 2022 & 2023

Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ για την δέκατη τέταρτη θέση της Super League 1 με την ομάδα της Λαμίας να παραμένει στη μεγάλη κατηγορία του Εθνικού πρωταθλήματος.
Στον πρώτο αγώνα κέρδισε μέσα στη Βέροια με σκορ 1-2 και στο δεύτερο στην έδρα της, ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”, έφερε ισοπαλία με την ομάδα της Βέροιας με σκορ 1-1.

Από τη σεζόν 2021-22 από τη Super League 1 “έπεσε” η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης και “ανέβηκε” η ομάδα του Λεβαδειακού.

Οι ομάδες που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν, 2022-23, στη Super League 1 θα είναι:
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός.

Στη Super League 2 θα έχουμε τριάντα ομάδες σε δύο ομίλους από δέκα πέντε συλλόγους.

Τη σεζόν 2021-22 είχαμε τριάντα τέσσερις ομάδες. Υποβιβάστηκαν οκτώ ομάδες, τέσσερις από κάθε όμιλο.
Βόρειος όμιλος: Καβάλα Α.Ο, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Λάρισας & Τρίκαλα Α.Ο.
Νότιος όμιλος: Αστέρας Βλαχιώτη, Καραϊσκάκης, Ρόδος Α.Σ & Ζάκυνθος ΑΠΣ.

Από τη Super League 1 υποβιβάστηκε ο Απόλλων Σμύρνης και από τη Γ Εθνική “ανέβηκαν” οι ομάδες: Παναχαϊκή, Αγροτικός Αστέρας, Μακεδονικός & Προοδευτική.
Στη μεγάλη κατηγορία μεταπήδησε ο Λεβαδειακός.

Οι ομάδες της Super League 2:
Ολυμπιακός Β’, ΠΑΟΚ Β’, ΑΕΚ Β’, Παναθηναϊκός Β’, Πανσερραϊκός, Βέροια, Αγροτικός Αστέρας, ΑΕ Λάρισας, Μακεδονικός, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλής, Αλμωπός Αριδαίας, Θεσπρωτός, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Καλλιθέα, Καλαμάτα, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, ΟΦ Ιεράπετρας, Χανιά, Κηφισιά, Επισκοπή, Αιγάλεω, Διαγόρας, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Σμύρνης.

Ο καταρτισμός των ομίλων και για τη σεζόν 2022-23 θα γίνει με “γεωγραφικά” κριτήρια.
Για αυτή τη σεζόν η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ της Τρίτης 21 Σεπτεμβρίου 2021, θα αγωνίζεται στο Βόρειο όμιλο.
Τη σεζόν 2021-22 στο Βόρειο όμιλο είχαμε την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού και για τη σεζόν 2023-24 η ομάδα της ΑΕΚ θα είναι σε αυτό τον όμιλο. Αυτό γίνετε για να υπάρχουν δύο “μεγάλες” δεύτερες ομάδες σε κάθε όμιλο.

Κλείνει το άρθρο “Ομάδες Super League 1 & Super League 2 σεζόν 2022 & 2023″ με την ευχή να έχουμε πρωταθλήματα με τα λιγότερα προβλήματα.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Ζωντανά
0 - 0
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα