ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟ Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει ηττηθεί από την ΑΕΚ σαν προπονητής

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει ηττηθεί από την ΑΕΚ σαν προπονητής

Ο αήττητος Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει ηττηθεί από την ΑΕΚ σε επτά αναμετρήσεις που την έχει αντιμετωπίσει ως προπονητής, αρχικά με τον ΠΑΟΚ και πλέον με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε βρεθεί πέντε φορές αντιμέτωπος με τους Κιτρινόμαυρους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ και είχε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ τώρα απέσπασε δύο ισοπαλίες και κράτησε τον Πανσερραϊκό αήττητο για πρώτη φορά σε μια σεζόν με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Η ομάδα των Σερρών είχε πάρει ισοπαλία με 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον Α΄ Γύρο.

Ο Πανσερραϊκός είχε πάρει ισοπαλία και τη σεζόν 2008-09 εκτός έδρας με την ΑΕΚ, αλλά στον δεύτερη Β΄ Γύρο ηττήθηκε με 5-1 στις Σέρρες.

Αυτό είναι το πρώτο 2-2 ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού οι άλλες έξι ισοπαλίες τους ήταν με 1-1 οι πέντε και υπήρξε και ένα 0-0.

Πηγή: SuperLeague.

Λίγα λόγια για τον Πάμπλο Γκαρσία σαν προπονητής

Γεννημένος στις 11 Μαΐου 1977 στο Πάντο της Ουρουγουάης.

Ως προπονητής ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από την Κ19 του ΠΑΟΚ με την οποία κατέκτησε συνεχόμενα πρωταθλήματα, ενώ το 2021 ως υπηρεσιακός προπονητής στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Πριν την έλευση στον Πανσερραϊκό για δύο χρόνια ήταν προπονητής στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Από τις 4 Ιουλίου 2023 είναι προπονητής στην ομάδα του Πανσερραϊκού.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα