ΑρχικήLIFE HOTΈφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς

Έφυγε από τη ζωή , αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Καρράς, σήμερα 24 Δεκεμβρίου 2023 την παραμονή των Χριστουγέννων, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του, τον μουσικό και γενικά καλλιτεχνικό χώρο και φυσικά τους θαυμαστές του.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τις 5:00 απόγευμα της Κυριακής (24/12), ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπήκε στο νοσοκομείο πριν από δύο ημέρες, αφού κόλλησε κορωνοϊό, ενώ είναι ήδη γνωστό ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε και από την επίσημη σελίδα του «Συλλόγου Φίλων Βασίλη Καρρά» και από όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, που είχε στεφθεί με επιτυχία και όλα φαινόταν να πηγαίνουν καλά.

Ωστόσο, ο κορωνοϊός σε συνδυασμό με τα ήδη βεβαρημένο ιστορικό υγείας του, οδήγησε σε διάφορες επιπλοκές που εξασθένησαν τον οργανισμό του και επέφεραν το θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Για να πούμε δύο λόγια για τον εκλιπόντα, γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας έχοντας δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Όταν ήταν 10 χρόνων μετακόμισε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία μόλις 16 χρονών έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα εργαζόταν και ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης, είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του «Εγώ αγάπη μου, εγώ».

Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος «Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη» και ακολούθησαν και πολλές άλλες επιτυχίες.

Καλό ταξίδι Βασίλη.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα