ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠΑΕ Πανσερραϊκός στόχοι, Δ.Σ, αλλαγή προπονητή

ΠΑΕ Πανσερραϊκός στόχοι, Δ.Σ, αλλαγή προπονητή

ΠΑΕ Πανσερραϊκός νέοι στόχοι, το Δ.Σ, αλλαγή προπονητή

Σας μεταφέρουμε τα νέα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τους τους στόχους της νέας ΠΑΕ και το διαζύγιο με τον προπονητή που ανέβασε την ομάδα από τη Γ Εθνική στη Φούτμπολ Λιγκ (Football League).

Η ομάδα μας μεγαλώνει ξανά. Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει εκεί που ανήκει, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και προχωρά ενιαίος και αδιαίρετος στην ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού οράματος, που έβαλε ως στόχο, η διοίκηση, την τελευταία διετία.
Η ομάδα μας πορεύεται ανοδικά, μέσα από την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για πρώτη φορά στην ιστορία του Πανσερραϊκού, μέσα από την αναδιοργάνωση των ακαδημιών και την αξιοποίηση των ταλέντων του νομού Σερρών και ταυτόχρονα μέσα από την άμεση επάνοδο μας, στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με την δημιουργία της νέας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας, για την σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, που απαρτίζεται από τα εξής πρόσωπα:

Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος: Αναστάσιος Καζίας
Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου
Εκτελεστικό Μέλος: Νικόλαος Τριανταφύλλου
Μέλος: Νικόλαος Σολούγκας
Μέλος: Ιωάννης Παναγής

Κλείνει το άρθρο “ΠΑΕ Πανσερραϊκός νέοι στόχοι, το Δ.Σ, αλλαγή προπονητή ” με την ενημέρωση της αλλαγής του προπονητή, Άγγελου Διγκόζη.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει, την από κοινού λύση της συνεργασίας, με τον επιτυχημένο προπονητή Άγγελο Διγκόζη.

Η διαφορά φιλοσοφίας στην οργάνωση και την στελέχωση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, οδήγησαν στην ολοκλήρωσης της επιτυχημένης κατά τα άλλα συνεργασίας, όπου ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης, οδήγησε τον Πανσερραϊκό αήττητο, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και στον προβιβασμό κατηγορίας την σεζόν 2019-20.

Τον ευχαριστούμε για ό,τι πέτυχε μαζί μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο προπονητικό του έργο.

Σας παραθέτουμε μερικά ονόματα προπονητών, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, για να διαδεχτούν “τον επιτυχημένο προπονητή Άγγελο Διγκόζη” όπως τον χαρακτήρισε η ΠΑΕ: Σωκράτης Οφρυδόπουλος, Νίκος Κατσαβάκης, Γιώργος Γεωργιάδης, Γιάννης Τάτσης.

Ιστορία Πανσερραϊκού.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα