ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠανσερραϊκός δύο νέες μετεγγραφές για τη νέα σεζόν

Πανσερραϊκός δύο νέες μετεγγραφές για τη νέα σεζόν

Πανσερραϊκός δύο νέες μετεγγραφές για τη νέα σεζόν 2022-23

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε δύο νέες μετεγγραφές για την ερχόμενη σεζόν, βάζοντας γερές βάσεις για άνοδο στη μεγάλη Εθνική κατηγορία.

Πρώτη μετεγγραφή είναι του μέσου ποδοσφαιριστή, Άγγελος Οικονόμου, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο.
Τελευταία ομάδα που αγωνιζόταν ήταν η Βέροια και προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου. Γεννήθηκε το 1995 και έχει συμμετάσχει στην Εθνική παίδων.

Ο Καβαλιώτης τερματοφύλακας, Σεραφείμ Γιαννίκογλου, είναι η δεύτερη μετεγγραφή που ανακοίνωσε η ΠΑΕ και έρχεται από την Σουντόβα (Λιθουανία).
Αγωνίσθηκε στην Εθνική Παίδων και Νέων. Γεννήθηκε το 1993.

Περισσότερα, για τα βιογραφικά των δύο παραπάνω, από τις ανακοινώσεις της ομάδας των Σερρών που αναφέρουν:

1. Άγγελος Οικονόμου.
Είναι γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1995 στη Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένος… ποδοσφαιρικά στη Γερμανία.

Σε ηλικία 14 ετών επελέγη στις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου και έμεινε στο Μόναχο ως το 2016, αγωνιζόμενος και στην β΄ ομάδα της Μπάγερν, φορώντας ακόμη και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ συμμετείχε μάλιστα και σε προετοιμασία της πρώτης ομάδας υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 πήρε μεταγραφή στην Στουτγκάρδη Β΄, με την οποία αγωνίστηκε σε 10 ματς και ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ με τον οποίον έκανε 10 συμμετοχές σε Σούπερ Λιγκ 2 και Σούπερ Λιγκ λόγω ενός τραυματισμού.

Την περίοδο 2019-20, αγωνίστηκε κατά σειρά σε Δόξα Δράμας και Πλατανιά κάνοντας 15 συμμετοχές, ενώ από το 2020 αγωνιζόταν στην Βέροια, με την οποία φέτος αναδείχθηκε πρωταθλητής έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές και 3 ασίστ.

Έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Παίδων.

2. Σεραφείμ Γιαννίκογλου.
Γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1993 στην Καβάλα και η πρώτη του επαφή με το ποδόσφαιρο ήταν στα τμήματα υποδομής του Α.Ο Ξάνθης.
Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ομόνοια Λευκωσίας το 2011, ενώ τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε με την Καβάλα στη Football League.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Φωκικό το 2014, βρέθηκε στον Ηρακλή, με τον οποίον αγωνίστηκε στη Super League τη διετία 2015-17.

Tη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο τέλος της περιόδου πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Το 2019 επέστρεψε στα Γιάννινα, ενώ το 2021 μετακόμισε στη Λιθουανία για να φορέσει τη φανέλα της Σουντούβα. Εκεί, αγωνίστηκε σε 26 ματς φορώντας γάντια βασικού, κάνοντας και τις πρώτες του ευρωπαϊκές συμμετοχές στο Conference League.
Έχει υπάρξει διεθνής σε επίπεδο Παίδων και Νέων.

Κλείνει το άρθρο “Πανσερραϊκός δύο νέες μετεγγραφές” με το καλωσόρισμα των ποδοσφαιριστών και την ευχή η νέα σεζόν να φέρει την άνοδο στη Super League 1.
ΥΓ (2/7/2022 & ώρα 13:00).
Με το κλείσιμο του άρθρου ενημερωθήκαμε για μία νέα μετεγγραφή. Περισσότερα για τον ερχομό του Γιάννη Μυστακίδη σε επόμενο άρθρο.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα