ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΟι καλύτεροι της Super League 2 της τελευταίας σεζόν

Οι καλύτεροι της Super League 2 της τελευταίας σεζόν

Οι καλύτεροι της Super League 2 της τελευταίας σεζόν 2021-22

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2 σεζόν 2021-22 ζητήθηκε από τους αρχηγούς και από τους προπονητές των 34 ομάδων να ψηφίσουν ποιοι είναι οι καλύτεροι: Διαιτητής, προπονητής, τερματοφύλακας και πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής.

Οι επιλεγέντες βραβεύθηκαν πριν την έναρξη του 1ου αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην Βέροια και της ομάδας του Λεβαδειακού. Ο αγώνας έγινε στις 8 Μαΐου 2022 με νικητή το Λεβαδειακό με σκορ 0-1.

Αποτελέσματα ψηφοφορίας όπως ανακοινώθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της SL2 :

Καλύτερη διαιτητής αναδείχθηκε η Ελένη Αντωνίου του συνδέσμου Αχαϊας, στην οποία παρέδωσε το βραβείο η Υπεύθυνη Γυναικείων Διοργανώσεων και Ανάπτυξης της Γυναικείας Διαιτησίας, Ελένη Λαμπαδαρίου.

Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Παύλος Δερμιρτζάκης της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια, με μόλις μια ψήφο διαφορά από τους Λεωνίδα Βόκολο της ΠΑΕ Καλλιθέα και τον Γιάννη Ταουσιάνη της ΠΑΕ Λεβαδειακός.
Την απονομή στον κ. Δερμιτζάκη πραγματοποίησε ο Β Αντιπρόεδρος της Super League 2, κύριος Αχιλλέας Μπίκας.

Καλύτερος τερματoφύλακας με επίσης μόλις μια ψήφο διαφορά από τον Κώστα Θεοδωρόπουλο της ΠΑΕ ΑΕΛ, αναδείχθηκε από την ΠΑΕ Καλαμάτα, ο Δημήτρης Ταϊρης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο από τον Α Αντιπρόεδρο της Super League 2, κύριο Χαράλαμπο Σταμούλη.

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της κανονικής περιόδου, με ψήφους και από τους δυο ομίλους αναδείχθηκε από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ο Γιάννης Πασάς (δεύτερος ο Χρήστος Ρόβας του Αλμωπού και τρίτος ο Χρήστος Γιούσης της ΑΕΚ Β). Το βραβείο του MVP, καθώς η διάκριση προήλθε από τη δική τους ψήφο, παρέδωσε ο εκ των αρχηγών του Λεβαδειακού, Παναγιώτης Λιάγκας.

Ο Γιάννης Πασάς βραβεύτηκε και ως Πρώτος Σκόρερ της κανονικής περιόδου, με 24 γκολ. Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Super League 2, κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Κλείνει το άρθρο “Οι καλύτεροι της Super League 2” με τη βαθμολογία των ομίλων της SL2 που θα βρείτε ΕΔΩ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα